0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions ekstraordinære generalforsamling udsættes grundet COVID-19

14-01-2021

Den varslede ekstraordinære generalforsamling lørdag den 30. januar 2021 må udsættes.
 

Af: Nora Thomsen

Bestyrelsen i Dansk Svømmeunion har efter indstilling fra direktøren besluttet at udsætte den ekstraordinære generalforsamling, som skulle have fundet sted lørdag den 30. januar. Årsagen til dette er et hensyn til medlemsdemokratiet og et behov for, at vi kan mødes til fysisk debat om den dagsorden, der ligger til mødet.

Den nuværende dagsorden, inklusive genbesættelse af de to ledige bestyrelsespladser samt mistillidsvotum, udskydes til et kommende fysisk møde. 

Den ekstraordinære generalforsamling vil blive afholdt, når det er muligt at mødes fysisk og senest i forbindelse med den ordinære generalforsamling, som er planlagt til afholdelse lørdag den 24. april.

Desværre er der fortsat store udfordringer med at sikre kontrol over COVID-19 situationen i Danmark og senest i går, onsdag, meddelte regeringen og myndigheder, at de skærpede restriktioner endnu engang forlænges. Som led i restriktionerne er den særlige adgang til at afholde generalforsamlinger p.t. bortfaldet.  

Dansk Svømmeunion har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund og DGI om situationen. Her er anbefalingen, at generalforsamlinger udsættes til foråret.

Allerede indmeldte kandidaturer bevares uændret, og profiler lægges på unionens hjemmeside.

Deadline for indmelding af kandidaturer rykkes, sådan at denne kommer til at ligge 14 dage før afholdelsen af den udskudte ekstraordinære generalforsamling.

Dansk Svømmeunions bestyrelse har været i dialog med repræsentanter for de klubber, der har fremsendt et mistillidsvotum. Her gives der generelt udtryk for, at hensyn til medlemsdemokratiet vejer tungt, og at en udskydelse derfor kan accepteres i den nuværende situation. Helsingør Svømmeklub ved Lars Heeno Rasmussen har dog bedt om at få noteret, at de ikke er enige i udskydelsen.

Digitalt informationsmøde afholdes lørdag den 30. januar
Der afholdes et informationsmøde med alle klubber lørdag den 30. januar, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til processen. Information herom følger senere.

Spørgsmål og kommentarer fra klubberne af teknisk eller informativ karakter kan stiles til administrationschef Lene Krüger Villumsen på mobil: 61 14 60 42, E-mail: lkv@svoem.dk

Spørgsmål og kommentarer angående den demokratiske proces eller opstilling kan stiles til formand for bestyrelsen Lars Jørgensen på mobil: 28 11 38 64, E-mail: reinold@mail.dk eller bestyrelsesmedlem Stine Sørensen på
mobil: 25 27 04 66, E-mail: stiness@gmail.com

Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger