0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion neddrosler i bemandingstallet for en kort periode

08-01-2021

De vanskelige tider grundet COVID-19 rammer atter Dansk Svømmeunion som arbejdsplads.

Af: Nora Thomsen

I foråret 2020 hvor COVID-19 ramte hele samfundet og alt stort set blev lukket ned, besluttede ledelsen i Dansk Svømmeunion at benytte sig af en af regeringens hjælpepakker og hjemsendte derfor et større antal medarbejdere.
Sidenhen vendte alle medarbejdere tilbage, og en mere almindelig hverdag indtraf henover efteråret 2020.

Når vi i foråret traf beslutningen om at hjemsende medarbejdere, handlede det naturligvis om, at mange af de opgaver, som normalt løftes i administrationen, var ikke-eksisterende på grund af COVID-19.
Økonomien var kraftigt nedadgående i unionen, og derfor gav det kun god mening at række ud efter en hjælpepakke, der kunne afhjælpe den svære og alvorlige situation, som også Dansk Svømmeunion befandt sig i.

Nu har COVID-19 imidlertid igen skruet bissen på og ramt os alle hårdt med nye kraftige restriktioner til følge.
Næsten alle aktiviteter i regi af Dansk Svømmeunion er i denne tid aflyst, og desværre ser det ud til, at det ikke ændres inden for den nærmeste tid.
På den baggrund har Dansk Svømmeunion besluttet igen at hjemsende medarbejdere.

Hjemsendelsesperioden begynder mandag den 11. januar og forventes på nuværende tidspunkt at strække sig frem til fredag den 26. februar - dette dog med forbehold for nye udmeldinger fra regeringen og myndigheder.

De hjemsendte medarbejdere vil ikke udgøre en del af bemandingen og dermed arbejdskraften i Dansk Svømmeunion i de perioder, de er hjemsendt.

I perioden frem til ultimo februar må der derfor forventes en længere svartid ved henvendelser til Dansk Svømmeunion. De tilbageværende medarbejdere vil naturligvis gøre alt, hvad de kan for at hjælpe. Vi håber, at hjemsendelserne bliver for en kort periode, og at Dansk Svømmeunions aktiviteter snart er tilbage på vanligt niveau.

Vi ved, at ønsket om at få aktiviteter i gang igen er noget, som vi i den grad deler med klubber, trænere, atleter og deres forældre. Næsten alle klubaktiviteter ligger stille for øjeblikket, hvilket helt naturligt gør det svært at opretholde motivationen og gejsten. Forhåbentligt ser vi snart ind i en meget lysere tid, hvor vi atter kan mødes og dyrke vores mange fantastiske aktiviteter sammen i klubberne. 

Har du brug for at komme i kontakt med en medarbejder i Dansk Svømmeunion, og er du i tvivl om hvem, du kan kontakte, henviser vi til den fælles e-mail adresse: svoem@svoem.dk

Hovednummeret vil fortsat være åbent i den almindelige telefontid, som er mandag–fredag: 10.00-14.00.
Telefonnummeret er: 44 39 44 50.

Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger