0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Valgprogram fra unionens bestyrelse

21-12-2020

Det vil den nuværende bestyrelse arbejde for de kommende år, hvis den fortsætter efter den ekstraordinære generalforsamling.  
 

Af: Nora Thomsen

Kære læser,

I forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling lørdag den 30. januar 2021 i Dansk Svømmeunion, ønsker vi at fortælle jer, hvad vi vil arbejde for de kommende år, hvis I fortsat ønsker at have os som bestyrelse for Dansk Svømmeunion. Det kan I læse i dette valgprogram, som vi har kaldt Fremtiden for Dansk Svømning.

Det er en stor ære for os at repræsentere alle jer frivillige ildsjæle i klubberne. I gør en vigtig forskel hver dag for tusinder af svømmebørn, unge og voksne. Det skal I have en stor tak for. Jeres indsats betyder, at vi hver dag opfylder den vigtige rolle, vi har i samfundet, med at lære alle at svømme. Og I fortjener de bedste vilkår. Det er naturligvis ikke uden udfordringer, og selvom vi hele tiden udvikler os, er der stadig plads til forbedring. I valgprogrammet har vi forsøgt at beskrive hvilke områder, vi mener, dansk svømning skal udvikle sig indenfor de kommende år.

Derudover har vi beskrevet nogle af de resultater, vi har opnået som en samlet bestyrelse i de forgange år. Således kan I bedømme os både på vores resultater og vores ambitioner.

Vi glæder os til at høre hvad I mener og har oprettet en gruppe på Facebook, hvor I kan stille os alle de spørgsmål og kommentarer, I har lyst til. Gruppen hedder Fremtiden for Dansk Svømning, og du finder den her: https://www.facebook.com/groups/dansksvoemning


Gode svømmehilsner
Bestyrelsen i Dansk Svømmeunion


Lars Jørgensen, Danielle Keller, Lars Warm, Stine Sørensen, Victor Valore og Allan Nyhus


Du kan læse mere om os og finde vores direkte kontaktinfo her: https://www.svoem.org/Om-unionen/Bestyrelsen/


 


Cookieindstillinger