0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM Årgang kortbane 2021 aflyses

19-12-2020

Sportsafdelingen orienterer om DM Årgang, OL-kvalifikation samt forårets events.

Af: Klaus Bach Christensen

Selvom det lykkedes at afholde DM på kortbane for både damer og herrer i Helsingør, befinder dansk svømmesport sig desværre fortsat i en meget bekymrende og alvorlig situation. Alt forenings- og idrætsliv er lukket frem til 4. januar 2021, hvilket betyder, at langt de fleste årgangssvømmere kommer til at være tørlagte i flere uger.

 

Derfor har Sportsafdelingen valgt at aflyse DM Årgang kortbane under de kendte proportioner. De danske mesterskaber for årgangssvømmere skulle være afholdt i Esbjerg fra den. 5.-7. februar 2021, og uanset om de nuværende restriktioner forlænges yderligere eller ej, giver det ikke mening i et sportsligt perspektiv at afholde årgangsmesterskaberne så kort tid efter en lang periode uden træning.

 

Som plaster på såret udarbejdes der proportioner for en regional aktivitet til erstatning for DM Årgang kortbane. Aktiviteten kan afholdes i overensstemmelse med eventuelle coronarestriktioner og i takt med, at de enkelte regioner åbner op for foreningsaktiviteter igen.

 

Status på OL-kvalifikation

Vi er i tæt dialog med Danmarks Idrætsforbund (DIF) om, hvordan OL-kvalifikationen kan komme til at se ud under hensyntagen til COVID-19. Så snart der er en endelig afklaring, indkaldes der til et virtuelt orienteringsmøde, hvor setup mv. præsenteres for landets klubber.

 

Beslutninger vedr. øvrige nationale events

Traditionen tro byder foråret på en række nationale mesterskaber for de forskellige aldersgrupperinger i dansk svømmesport. Hvorvidt de enkelte mesterskaber for henholdsvis årgangs-, junior- og seniorsvømmere afholdes i perioden marts-april 2021, træffes der en beslutning om i januar, når vi har mere viden om, coronapandemiens udvikling og eventuelle restriktioner.


 


Cookieindstillinger