0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

To medlemmer er udtrådt af Dansk Svømmeunions bestyrelse 1. december

02-12-2020

Ide Kristine Kromann og Jakob Andkjær har valgt at trække sig fra bestyrelsen i unionen.

Af: Nora Thomsen

Bestyrelsen i Dansk Svømmeunion har de seneste uger haft en række drøftelser om tidligere direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmens, ulønnede frivillige tillidshverv i det europæiske svømmeforbund/LEN. Også mandag aften var der bestyrelsesmøde, hvor emnet blev drøftet, og et flertal ønskede at fastholde støtten til dansk indflydelse på europæisk svømning i LEN og dermed Pia Holmens arbejde. Trods forskellige holdninger var der på mødet enighed om at fortsætte samlet frem til den næste generalforsamling. Tirsdag meddelte Ide Kristine Kromann og Jakob Andkjær imidlertid, at de har trukket sig fra bestyrelsen.


- Vi tager naturligvis de to nu tidligere bestyrelsesmedlemmers udmelding til efterretning. Vores bestyrelse er valgt af klubberne og sammensat af en række engagerede personer med meget forskellig baggrund – både i og uden for svømmeverdenen. Jeg opfatter det som en kæmpe styrke, at bestyrelsen på den måde afspejler den mangfoldighed, der er i dansk svømning. Når der er mangfoldighed i en bestyrelse, så er det naturligt, at der også kan opstå uenighed og diskussion – man kan sige, at det er hele pointen med en godt sammensat bestyrelse. Derfor ærgrer det mig, at Ide og Jakob har trukket sig fra bestyrelsen, men det er deres valg, og det vil vi naturligvis respektere – jeg kan kun takke dem for deres frivillige indsats for Dansk Svømmeunion, udtaler formand Lars Jørgensen.

 

Jakob Andkjær blev valgt ind i bestyrelsen ved generalforsamlingen i september, mens Ide Kristine Kromann har været medlem siden foråret 2018. 


Bestyrelsen i Dansk Svømmeunion ser nu frem til at finde to nye kandidater til de vakante pladser og opfordrer alle medlemsklubber af Dansk Svømmeunion til at overveje kandidater til bestyrelsen.

Dansk Svømmeunion
 


 


Cookieindstillinger