0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

8
December
2021
9
December
2021
Svømning - Svømmetider
Berns X-mas Challenge 2021, Faaborg

Bernstorffsminde Efterskole, svømmehal
9
December
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

16
December
2021
Officials
Modul 1 Digitalt OMD121-3829
Teams
5
Januar
2022
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM122-3834
Herfølge Svømmehal
8
Januar
2022
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse TBØ22-3786
Fyrtårn Tommerup (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Indendørs idræt lukkes ned i syv nordjyske kommuner

06-11-2020

Dansk Svømmeunion føler med de berørte svømmeklubber i Nordjylland.

Af: Nora Thomsen


Spredningen af COVID-19 i landets mink-besætninger har resulteret i en ny variant af sygdommen hos mennesker, der smittes af dyrene. En variant, som i værste fald kan genstarte en ny pandemi.
Derfor sættes der nu ind for at inddæmme den særlige variant af COVID-19, så smittekæderne bliver brudt og den nye variant – forhåbentlig – dør ud.


Et af de mange tiltag i kampen for at lykkes med dette er blandt andet nedlukning af indendørs idræt i syv nordjyske kommuner i foreløbig fire uger, ligesom indbyggerne skal holde sig indenfor kommunegrænserne. Derudover gælder forsamlingsforbuddet på 10 personer nu for alle – også for idrætsaktiviteter for børn og unge til og med 21 år. 

Det er en svær tid for Dansk Svømmeunions berørte klubber, hvis medlemmer nu igen må undvære de daglige aktiviteter i klubben. Og i Dansk Svømmeunion berøres man også af situationen og føler med de hårdtramte klubber.

- Vi er naturligvis kede af og ærgerlige over, at vi nu endnu engang må opleve, at foreningsidrætten rammes hårdt på grund af COVID-19. Helt konkret har vi i Dansk Svømmeunion 19 medlemsklubber i de berørte kommuner, som nu må lukke ned for alt vandaktivitet i de kommende fire uger – som minimum, udtaler konstitueret direktør i Dansk Svømmeunion Morten Hinnerup og fortsætter:

- Jeg er ikke i tvivl om, at vores nordjyske medlemmer vil gøre alt for at klare sig igennem den svære tid, der nu kommer, men jeg er samtidig sikker på, at de er trætte og nok også efterhånden en smule modløse. De fortjener støtte og opbakning fra omgivelserne – både fra os samt fra DIF/DGI. Derfor er jeg også glad for, at DIF har meddelt, at de i de kommende timer og døgn vil intensivere dialogen med myndighederne for at blive klogere på de nye restriktioner, herunder også økonomiske konsekvenser og eventuelle kompensationsmuligheder.

DIF har udarbejdet fire hurtige spørgsmål og svar, som bestemt også er relevante for Dansk Svømmeunions medlemsklubber i det nordjyske at kende til:

 

Må vi fortsat træne i grupper af max 10 personer inkl. træner, hvis vi træner udendørs?
Ja, det er fortsat muligt at træne i mindre grupper på max 10 personer, hvis træningen finder sted udendørs, og der fortsat er adgang til faciliteten.

Vores lokaler er privatejede eller selvejende – kan vi fortsætte vores indendørs træning?
Nej, nedlukningen af indendørs idræt omfatter alle indendørs idrætsfaciliteter - også kommercielle, privatejede og selvejende.   

Må et medlem fra én af de syv berørte kommuner krydse kommunegrænsen til en anden berørt kommune for at deltage i en udendørs træning?
Alle beboere i de berørte kommuner opfordres kraftigt til ikke at krydse kommunegrænsen.

Vi har et eller flere møder planlagt i den kommende tid – må vi gennemføre dem, hvis alle mødedeltagere er bosat i samme (berørte) kommune?Myndighederne opfordrer til mindst mulig social kontakt i de berørte kommuner. Derfor anbefaler vi, at man i stedet afholder mødet virtuelt eller udskyder det, til situationen har ændret sig i positiv retning.


For spørgsmål til Dansk Svømmeunion i relation til COVID-19 situationen i Nordjylland henvises til regionskonsulent Lars Bo Larsen på telefon: 29 16 09 01.

Det er også fortsat muligt at fremsende spørgsmål i relation til COVID-19 situationen til Dansk Svømmeunions e-mail: corona@svoem.dk


Dansk Svømmeunion