0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions Ragnhild pris overrakt til Lystrup Svømnings formand

20-10-2020

Hædren fandt sted ifm. at første spadestik blev taget til nyt svømmehalsprojekt i Lystrup.
 

Af: Nora Thomsen

Tirsdag eftermiddag var gæster og den lokale presse samlet ved Lystrup Svømnings klubhus for at opleve, at det første spadestik til Momentet, Lystrups nye Svømme- og Aktivitetscenter, blev taget.

Iblandt deltagerne var naturligvis Lystrup Svømnings formand og direktør Camilla Jørgensen, der har været med til at planlægge arrangementet. Hvad Camilla Jørgensen imidlertid ikke vidste noget om, var, at hun under arrangementet selv skulle hædres med Dansk Svømmeunions Ragnhild pris.

 

Om prisen lyder det blandt andet, at den udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til en person, en klub, et hold eller et initiativ, der har gjort en særlig positiv forskel for enten en af disciplinerne i Dansk Svømmeunion eller for en eller flere medlemsklubber.

Om nogen må man sige, at Camilla Jørgensen, har gjort og gør en særlig positiv forskel for Lystrup Svømning. Det kom også tydeligt frem i forbindelse med overrækkelsen af prisen, hvor Dansk Svømmeunions udviklingskonsulent, Lars Bo Larsen, beskrev en særdeles engageret og initiativrig ildsjæl.

Camilla Jørgensen har i mere end 20 år været ildsjælen bag klubbens imponerende vækst fra 750 til i dag 4.800 medlemmer med blot et lille 25 meters kommunalt skolebassin til rådighed.

 

Camilla er en enagereret idrætsleder, der lytter og tænker nyt. Svømmeklubben er gået fra 46 hold til 98 populære hold lige fra baby- til seniorhold, børn med handicap og særlige behov, vandpolo for børn, Aqua Fitness, vandskræk-hold og meget mere.

 

Camilla har stået i spidsen for, at Lystrup Svømning i dag aktivt samarbejder med Lystrups lokale skoler, SFO’er, idrætsfritidsordning og dagtilbuddet i Lystrup, Erhverv Lystrup samt Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune. Camilla formår således løbende at udvikle klubbens aktivitetstilbud til nye målgrupper med hendes enestående evne til at spotte nye muligheder.

 

Endvidere gør Camilla en stor national indsats for vandpolo i Danmark. De seneste 18 år har hun planlagt mange populære vandpolostævner i Lystrup med deltagende klubber fra både Danmark, Sverige og Tyskland. Hertil også regionale turneringer til gavn for landets vandpoloklubber og -ungdomsspillere.

 

I de seneste 10 år har Camilla endvidere stået bag et innovativt tiltag med udvidelse af svømmehallens nuværende fysiske rammer. Målet er at bygge et varmtvandsbassin med et særligt sansemotorisk aktivitetsområde til glæde for borgere i Lystrup og Århus N. Og her er vi så tilbage ved dagens arrangement, som netop handler om at udvide det nuværende kommunale 25-metersbassin med et nyt flot Svømme- og Aktivitetscenter betegnet Momentet

Det var en glad formand og direktør, der helt uventet og overraskende pludselig selv kom i centrum for anerkendende klapsalver tirsdag eftermiddag.


Camilla Jørgensen med blomster og diplom oven på overrækkelsen af Dansk Svømmeunions Ragnhild pris.
Foto: Rikke Johnsen.

Læs mere om Dansk Svømmeunions Ragnhild pris her.

Om det kommende Svømme- og Aktivitetscenter i Lystrup:
Det nye center kommer til at indeholde et innovativt lærings- og aktivitetsmiljø bestående af et varmtvandsbassin, et sansemotorisk bassin, spabad, saunaer, fitness- og træningsredskaber i svømmehalsmiljøet, nye store omklædningsrum og et nyt bæredygtigt og indbydende klubmiljø.

På pladsen foran centret etableres der et aktivt miljø med plads til forskellige aktiviteter og ophold.
Det hele skal stå færdigt i februar 2022.


 


Cookieindstillinger