0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Tidligere elitesvømmer, Jakob Andkjær, nu en del af Dansk Svømmeunions bestyrelse

12-09-2020

Ved lørdagens generalforsamling var der udskiftning på en enkelt post i bestyrelsen.

Af: Nora Thomsen

Lørdag formiddag lykkedes det Dansk Svømmeunion at gennemføre den generalforsamling, som oprindeligt skulle have været afholdt i foråret, hvor der imidlertid kom en virus i vejen.

COVID-19 påvirker fortsat alle aktiviteter, og det satte også sit præg på rammerne for generalforsamlingen, som blev holdt i Idrættens Hus. Her sad deltagerne med stor afstand og håndsprit på alle borde. Forinden havde Dansk Svømmeunion opfordret klubberne til kun at møde op fysisk med en enkelt repræsentant. Dette af hensyn til smitterisikoen ved for mange menneskers fremmøde. Derfor var der også tale om en generalforsamling med et historisk lille fremmøde på i alt 29 personer og repræsentanter fra ni klubber.

Alle havde dog mulighed for at følge generalforsamlingen via streaming, hvorfor vi kan håbe på, at mange flere klubber og gæster iøvrigt, der plejer at være tilstede, har fulgt med på distancen.

I forbindelse med generalforsamlingen blev der takket af med bestyrelsens økonomiansvarlig, Jes Gydesen, der samtidig blev hædret med Dansk Svømmeunions æresbevis. Jes Gydesen har været medlem af bestyrelsen i 11 år og har i perioden været særligt involveret i Sportsafdelingens arbejde samt været bestyrelsens økonomiansvarlig.

Med Jes Gydesens ophør i bestyrelsen, blev der plads til et nyt bestyrelsesmedlem. Og her er det en fornøjelse at kunne byde bestyrelsens kandidat, Jakob Andkjær, velkommen.

Jes Gydesens ansvarsområde som bestyrelsens økonomiansvarlig er overgået til bestyrelsesmedlem Lars Warm, hvorfor det er Lars Warms plads i bestyrelsen, som Jakob Andkjær overtager.

Jakob Andkjær har en kandidat fra Copenhagen Business School i Organizational Innovation & Entrepreneurship.
Jakob har deltaget ved talrige mesterskaber og har vundet medalje ved både VM og EM. I 2008 deltog Jakob ved OL i Beijing og i fire år har Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlem svømmet på college i USA. Der er således tale om en person, der har en solid erfaringsballast med sig inden for high performance.  
Jakob Andkjær er 35 år og fortsat glad for at svømme som masters svømmer. Endvidere er Jakob også at finde en smule på kanten, hvor han forsøger at give lidt tilbage til miljøet og hjælpe andre på vej.

Læs mere om Jakob Andkjær her.

 

Med en veloverstået generalforsamling kan vi nu præsentere Dansk Svømmeunions fremtidige bestyrelse:

 

Fra venstre: Ide Kromann, Jakob Andkjær, Danielle Keller, Lars Warm (økonomiansvarlig), Lars Jørgensen (formand), Allan Nyhus og Victor Valore. Fraværende er bestyrelsesmedlem Stine Sørensen, der er på barsel. Foto: Dansk Svømmeunion.

En særlig velkomst til Jakob Andkjær og velkommen iøvrigt til Dansk Svømmeunions nye bestyrelse.

Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger