0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Hæder til mangeårigt bestyrelsesmedlem ved Dansk Svømmeunions generalforsamling

12-09-2020

Dansk Svømmeunions æresbevis tildelt Jes Gydesen lørdag ved den årlige generalforsamling.

Af: Nora Thomsen

Idrættens Hus i Brøndby dannede lørdag den 12. september rammen om årets generalforsamling i Dansk Svømmeunion. Her takkede bestyrelsen og generalforsamlingen af med Jes Gydesen, der oven på 11 års indsats i bestyrelsesregi, har valgt at stoppe.

Jes Gydesen blev ved samme lejlighed tildelt et af Dansk Svømmeunions fornemme ærestildelinger – Dansk Svømmeunions æresbevis.

Svømning i hjertet og blik for økonomien
Jes Gydesen ved hvad der er på færde, når Danmarks stærkeste svømmere mødes og konkurrerer ved store mesterskaber. For Jes har selv været der. Som aktiv konkurrencesvømmer i sine unge år. Og glæden ved at hoppe i bassinet har ikke sluppet sit tag i Jes, der fortsat er at finde som aktiv svømmer ved diverse mastersstævner.

Særligt den elitære del af svømningen har altid interesseret Jes, og i bestyrelsen har det område i flere år derfor også udgjort Jes’ særlige ansvarsområde.

Foruden det politiske engagement i svømning på unionsniveau har Jes også mange års erfaringer med sig fra klubmiljøet omkring Sigma Nordsjælland, hvor han har været involveret som engageret politiker på forskellige poster – herunder også som formand.

I sit civile liv er det økonomi, som Jes er beskæftiget med. Også i Dansk Svømmeunions bestyrelse har Jes i de senere år varetaget posten som økonomiansvarlig. Den økonomiske indsigt var også årsagen til, at Jes blev en del af det udvalg, der år tilbage arbejdede på at skabe en ny kontingentstruktur. Jes udarbejdede talrige økonomiske beregninger, der til slut dannede grundlaget for den kontingentstruktur, der i dag benyttes i unionen. Det var ikke uden grund, at udvalget uofficielt blev betegnet ”Gydesen-udvalget”.

Det var Dansk Svømmeunions formand, Lars Jørgensen, der stod for overrækkelse af prisen. I sin tale til Jes Gydesen lød det blandt andet:

- Du (Jes Gydesen, red.) stopper i dag i vores bestyrelse. Det er jeg jo ikke meget for, og jeg har da også forsøgt at overtale dig til at tage en tørn mere. Men det lykkedes ikke. Dit arbejde i bestyrelsen har altid været præget af høj faglighed og ordentlighed. Altid har du været velforberedt og rigtig god til at stille velgennemtænkte og nogle gange også irriterende spørgsmål. Men det har altid været med til at sikre en grundig behandling i bestyrelsen, hvor alle sider af sagerne er blevet vendt. Som en erkendtlighed for dit store arbejde i Dansk Svømmeunion, er jeg glad for, at jeg i dag kan overrække dig Dansk Svømmeunions æresbevis. Det har du om nogen fortjent. Tak for samarbejdet og kæmpe stor tak for din indsats.

Som fysisk bevis på anerkendelsen fulgte et Royal Copenhagen krus, diplom og blomster.

Jes Gydesen takkede for hædren overfor bestyrelsen og den fremmødte generalforsamling:

- Tak for ordene. Tak for 10 år i Sigma og 11 år i Dansk Svømmeunion. Jeg er glad for at Jakob Andkjær har sagt ja til at komme med ombord nu. Tak til jer alle sammen. Jeg håber, vi ses på kanten.

 

Lørdagens prismodtager Jes Gydesen (t.h.) og bestyrelsesformand, Lars R. Aa. Jørgensen, trykker hænder i bedste corona-stil. Foto: Dansk Svømmeunion.

Om Dansk Svømmeunions æresbevis

Et æresbevis udgør den højest opnåelige udmærkelse for alle engagerede inden for svømmesporten i Dansk Svømmeunion. Denne udmærkelse er forudsætning for en eventuel modtagelse af DIF-ærestegn.
Som påskønnelse til personer, der har ydet en særlig indsats for svømmesporten.

Læs mere om Dansk Svømmeunions æresbevis her.


Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger