0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Generalforsamlingen lørdag under påvirkning af COVID-19 restriktioner

10-09-2020

Generalforsamlingen afholdes men nedjusteres, og alle dialogmøder aflyses.
 

Af: Nora Thomsen

Med myndighedernes nye corona-stramninger mandag eftermiddag, der vedrører blandt andet Brøndby kommune, hvor Dansk Svømmeunions arrangementer fredag og lørdag afholdes, har det været nødvendigt med både justeringer og regulære aflysninger.

Dansk Svømmeunions generalforsamling gennemføres
Dansk Svømmeunions generalforsamling afholdes som planlagt lørdag den 12. september.
Om end forsamlingsforbuddet for øjeblikket er ændret fra 100 til 50 i Brøndby kommune, har vi hjemmel til at lade flere end 50 personer være samlet, når der er tale om en generalforsamling. Dette dog forudsat at de tilhørende sundhedsmæssige retningslinjer overholdes.
Velvidende at vi gerne må være flere personer forsamlet i forbindelse med en generalforsamling, er vores klare holdning, at vi skal holde forsamlingen på et minimum for at leve op til intentionen med de nye restriktioner. 
Derved følger vi de krav, som myndighederne stiller i alle andre sammenhænge, og skaber rammerne for en generalforsamling, hvor vi bestræber os på at holde smitterisikoen på et absolut minimum.

Overvej din deltagelse
På baggrund af ovenstående opfordrer vi derfor de klubber, som har tilmeldt flere personer, om at udvælge en enkelt person som repræsentant for klubben ved generalforsamlingen. 
På samme vis vil vi bede alle øvrigt tilmeldte personer om at genoverveje deres deltagelse med udgangspunkt i ovenstående svære situation.

Generalforsamlingen livestreames – så alle kan følge med
Generalforsamlingen vil blive livestreamet, så alle interesserede har mulighed for at følge med.
Gå til livestreamingen via følgende link: https://provector.dk/livestream/?l=5&p=200&s=234234-afsdsddf-234234-sdf

Weekendens fysiske dialogmøder aflyses
Medlems- og Udviklingsafdelingens dialogmøde fredag aften aflyses. Det samme gør sig gældende lørdag, hvor Svømmesportens dialogmøde og dialogmøderne i de sportslige disciplinudvalg aflyses.
Dansk Svømmeunion vender tilbage til de personer, der har tilmeldt sig ovennævnte dialogmøder, når vi har en konkret plan for afviklingen af disse.

Afskedsreception for Pia Holmen aflyst
Til orientering er også afskedsreceptionen for Pia Holmen fredag aflyst. De personer, der har tilmeldt sig receptionen, er orienteret direkte via mail.

Hvordan afmeldes deltagelse ved generalforsamlingen?
Er du tilmeldt generalforsamlingen på lørdag, og vurderer du, at det ikke er nødvendigt, at du deltager, kan du sende din afmelding til følgende e-mail: svoem@svoem.dk

Normalt opfordrer vi flest mulige til at deltage i Dansk Svømmeunions årlige generalforsamling. Det er jo her, at demokratiet kan folde sig ud og vi sammen kan få en god og spændende drøftelse om årets gang i dansk svømmesport.
Derfor er det med beklagelse, at vi denne gang opfordrer til, at man overvejer sin deltagelse, før man møder op. Vi håber, at det bliver både første og sidste gang, at vi står i en så mærkværdig og trist situation, og samtidig håber vi også, at der vil være forståelse for de beslutninger, vi har set os nødsaget til at træffe i den konkrete situation.

Med venlig hilsen

 

Lars R. Aa. Jørgensen
Formand

og

 

Morten Hinnerup
Konstitueret direktør


 


Cookieindstillinger