0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Rema 1000 AquaCamp 2020

18-08-2020

38 svømmeklubber fik afholdt Rema 1000 AquaCamp denne sommer på trods af Corona udfordringer

Af: Anna Hauritz Nielsen

Selvom det hele var meget usikkert i forhold til afvikling af sommeraktiviteter, fik rigtig mange børn alligevel en skøn sommer på en Rema 1000 AquaCamp rundt omkring i hele landet.

 

Den 17. sommer med Rema 1000 AquaCamp vil være en vi kommer til at huske, men på trods af Corona udfordringer, blev sommeren alligevel en succes med mange gode aktiviteter i 38 svømmeklubber. I alt deltog omkring 3600 børn på 88 camps.

Og med sommer-hjælpepakken fra regeringen, lykkedes det for nogle svømmeklubber at oprette ekstra camps eller få mulighed for at gøre deres camp billigere eller endda helt gratis.

 

I Dansk Svømmeunion er vi meget glade for, at det blev muligt for svømmeklubberne at kunne afholde sommerens camps. Og vi er utrolig stolte af de klubber, der formåede at få deres camps afviklet på en god og ansvarlig måde, på trods af nye regler og restriktioner. Svømmeklubberne har været med til at løfte et stort ansvar, og har været med til at skabe glæde hos tusindvis af børn, som i en meget lang periode har manglet og savnet det fællesskab, der er ved at gå til en fritidsaktivitet.

 

Følgende klubber bød i år velkommen til én eller flere camps i sommerferien:

 

AGF Svømning

IF Lyseng – Svømning

Svømmeklubben Pingvinen

Dragsholm Svømmeklub

Ikast Svømmeklub

Svømmeklubben Sønderborg

Farum Familie Svøm

Odder Svømmeklub

Svømmeklubben Triton

Farum Svømmeklub

Odsherred Svømmeklub

Svømmeklubben Vest Brøndby

Gentofte Svømmeklub

Orient Svømning

Thisted Svømmeklub

H2Odense

Ringe Svømme-Klub

Tune IF Svømning

Haderslev Svømmeklub

Roskilde Svømning

Vejle Svømmeklub

Haslev Svømmeklub

Rønne Svømmeklub

VI39 Svømmeklub

Herning Svømmeklub

S-68 Hjørring

Viborg Svømmeklub

Hillerød Svømmeklub

SHS Stevns

Aabybro IF Svømning

Hobro Svømmeklub

Skovbakken Svømning

Aalborg Svømmeklub

Horsens Svømmeklub

Slagelse Svømmeklub

Aars Svømmeklub

Hovedstadens Svømmeklub

Svømmeklubben Nord

 

 

Tak til sponsorerne af REMA 1000 AquaCamp

At afholde REMA 1000 AquaCamp er forbundet med mange udgifter, og derfor er det af afgørende betydning, at virksomheder vil hjælpe til og støtte en god sag – det være sig i form af produkter til børnenes meget populære goodie-bags og i form af økonomisk støtte.

 

Alle børn får en Goodie-bag udleveret på en REMA 1000 AquaCamp. Denne indeholder hvert år en T-shirt, drikkedunk, svømmebriller og badehætte.

 

I år vil Dansk Svømmeunion gerne sige en stor tak til vores sponsorer. Goodie-bag’en og dens indhold vækker altid stor glæde hos børnene, der deltager.

 

Sponsorerne for REMA 1000 AquaCamp 2020 har været:

REMA1000 (Navnesponsorat, drikkedunk, frugt og saftevand.)

TrygFonden (Goodie-bags)

 

Der skal lyde en stor tak til jer ude i klubberne, fordi I bruger jeres sommer på at aktivere de danske børn og unge på en sjov og lærerig måde! Og tak fordi I er med til at udvikle REMA 1000 AquaCamp, så konceptet bliver endnu bedre!

 

Vi glæder os i Dansk Svømmeunion til at se endnu flere børn på REMA 1000 AquaCamp næste sommer – eller måske allerede i efterårsferien, vinterferien eller påskeferien. Flere svømmeklubber er nemlig også begyndt at afholde REMA 1000 AquaCamp i de mindre ferier, og aktiverer dermed endnu flere børn i løbet af året.

 

Hvad er REMA 1000 AquaCamp?

REMA 1000 AquaCamp er et koncept, som Dansk Svømmeunion startede op for 17 år siden. Konceptet er målrettet børn i alderen 7-12 år og kan frit benyttes af medlemsklubber i Dansk Svømmeunion i de forskellige ferier i løbet af året. Deltagelse på en REMA 1000 AquaCamp kræver ingen forudsætninger, og det kræver heller ikke et medlemskab i en svømmeklub. Der er endda også plads til børn, der endnu ikke har lært at svømme. REMA 1000 AquaCamp varer typisk tre dage eller en uge og er fyldt med aktiviteter alle dagene på land og i vandet.

Det er de lokale svømmeklubber, der arrangerer en eller flere REMA 1000 AquaCamps hos dem selv, med baggrund i konceptet, der er udviklet af Dansk Svømmeunion. Der er mange forskellige måder at afvikle en REMA 1000 AquaCamp på, og det er det, der er med til at gøre REMA 1000 AquaCamp til noget helt specielt, og er med til hele tiden at udvikle REMA 1000 AquaCamp konceptet.

 

For yderligere information om REMA 1000 AquaCamp kan de ansvarlige udviklingskonsulenter i Dansk Svømmeunion kontaktes:

Lene Madegaard, mobil: 29 20 61 50, E-mail: lm@svoem.dk    

Eller

Anna Hauritz Nielsen, mobil 29 16 09 04, E-mail: aj@svoem.dk


 


 


Cookieindstillinger