0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DIF og DGIs corona-hjælpepulje genåbner

23-06-2020

Søgte din svømmeklub ikke i første periode, kan I nå at søge frem til fredag den 26. juni klokken 12.00.
 

Af: Nora Thomsen

DIF og DGI's corona-hjælpepulje er blevet tilført ekstra midler og kan frem til fredag den 26. juni klokken 12.00 søges af foreninger, som IKKE allerede har søgt puljen.

Det skyldes en ekstra bevilling i Erhvervsministeriet på yderligere 50 millioner kroner ud over de 50 millioner kroner, som blev bevilget tilbage i april.

Af den oprindelige pulje har DIF og DGI sammen administreret midlerne via ”DIF og DGI’s corona-hjælpepulje” og har i den forbindelse modtaget ansøgninger fra sine foreninger på i alt 258 millioner kroner.

Med de ekstra tilførte midler er puljen nu genåbnet for ansøgninger, og der kan søges i en meget kort periode fra mandag den 22. juni klokken 12.00 til fredag den 26. juni klokken 12.00.

Det er vigtigt at bemærke, at det kun er foreninger, som IKKE søgte, da puljen første gang var åben (fra 1. -15. maj), som kan søge nu. Herefter vil der ske samlet sagsbehandling af alle ansøgninger fra begge ansøgningsrunder, og foreningerne kan forvente svar i løbet af uge 27 (29. juni – 3. juli).

DIF og DGI’s corona-hjælpepulje henvender sig til idrætsforeninger, som har mistet indtægter på grund af blandt andet aflyste arrangementer, manglende mulighed for at tjene penge på eksterne arrangementer, manglende kontingentbetaling og manglende sponsorstøtte.

Se mere på www.dif.dk/stotte, hvor man også finder retningslinjer og svar på de mest hyppige spørgsmål.
 

Om DIF og DGI’s coronahjælpepulje
Et bredt udsnit af folketingets partier besluttede den 7. april at yde et ekstraordinært tilskud på 50 millioner kroner til lokale idræts- og spejderforeninger og fortrinsvis til de foreninger, der er hårdest ramt af eksempelvis medlemstilbagegang og aflyste mindre arrangementer med under 350 deltagere.

Midlerne fordeles forholdsmæssigt i de tre lokalforeningspuljer, der allerede eksisterer på idræts- og spejderområdet. DIF og DGI modtager i alt 44 millioner kroner, som administreres i fællesskab. Firmaidrætten modtager 3,5 millioner til uddeling blandt sine foreninger, mens DUF modtager 2,5 millioner til uddeling til deres foreninger.


 


Cookieindstillinger