0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Christiansborg har hørt SvømmeDanmark

20-05-2020

Sportsafdelingen orienterer om den seneste uges udmeldinger.

Af: Klaus Bach Christensen

I løbet af sidste uge kom der afklaring på afholdelsen af de sidste planlagte nationale og internationale events for 2020 – dog ikke VM Kortbane. Det betyder, at der ikke er meget nyt at berette om siden sidste uges orientering om aktiviteter i regi af Dansk Svømmeunion. Alligevel har der sneget sig fire væsentlige nyheder ind, som kan ses nedenfor.

 

Kampagne, #tilbageivandet

Siden fredag i sidste uge har Dansk Svømmeunion forsøgt at råbe politikkerne på Christiansborg op. Med SvømmeDanmarks hjælp er vi kommet rigtig langt, hvor vi særligt at blevet bemærket på Facebook (Dansk Svømmeunion/SvømmeSport) samt Instagram.

 

I den forbindelse vil vi gerne takke alle jer, som har hjulpet med at dele vores budskab. Vi er enormt taknemmelige for jeres medvirken, og vi håber, at I fortsat vil bidrage på de sociale platforme!

 

Hvem er bruttogruppeatleter?

Mandag den 11. maj kunne vi fortælle, at Team Danmark-godkendte svømmere har fået lov at genoptage svømmetræningen, og i går kunne vi publicere en artikel om, at NTC-svømmerne har genoptaget deres træning i Taastrup Svømmehal.

 

Det har på ny skabt spørgsmål om, hvad en bruttogruppeatlet er. Svarerne på de spørgsmål kan findes i vores FAQ om, hvilke svømmere der er kategoriseret som værende bruttogruppeatlet – klik her.

 

Dansk Svømmeunion er først tilfredse, når alle vores medlemmer er #tilbageivandet.

Foto: Patrick Kraemer.

 

Holdstævne Årgang 2020

Stævnereglementet for Holdstævne Årgang 2020 er nu tilgængelig. Informationen om de nationale events findes her. I den forbindelse vil vi række ud til SvømmeDanmark, da vi søger 2-3 lokalarrangører geografisk fordelt ud over landet. Læs mere om rollen som lokalarrangør her.

 

Udskydelse af European Youth Olympic Festival (EYOF)

Den velkendte flytning af sommerens OL til næste sommer har påvirket afholdelsen af en række mesterskaber, herunder VM og EM. Nu er turen kommet til EYOF, som den europæiske olympiske komité (EOC) har valgt at flytte fra sommeren 2021 til sommeren 2022.

   

Udsættelsen af det europæiske event stiller efter alt at dømme nogle spørgsmål om, hvilke aldersgrupper der kan deltage i eventen i 2022. EOC har ikke meldt information ud om dette. Så snart vi hører nyt, orienterer vi herom.

 

Den nuværende sundhedssituation skal tages i betragtning

Ovenstående informationer er baseret på de oplysninger, vi har dags dato. Der tages forbehold for, at sundhedssituationen kan ændre sig hurtigt. Dansk Svømmeunion opdaterer løbende oplysninger om COVID 19 på siden her.

 

Sportsafdelingen følger op på ovenstående udmeldinger og med seneste nyt i næste uge, nærmere bestemt torsdag den 28. maj 2020.


 


Cookieindstillinger