0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

COVID-19 (corona): Dansk Svømmeunion udskyder generalforsamlingen til september

08-05-2020

Det skyldes, at forsamlingsforbuddet på 10 personer fastholdes frem til 8. juni.

Af: Nora Thomsen

Torsdag den 7. maj fremlagde folketingets partier deres plan for fase to af genåbningen af det danske samfund. I den forbindelse blev det fremført, at det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer fortsætter yderligere en måned.

Generalforsamling til september
Med ovennævnte udmelding har Dansk Svømmeunion ikke mulighed for at gennemføre en generalforsamling lørdag den 6. juni som tidligere annonceret. I stedet arbejdes der nu på højtryk med at finde en ny dato i september. I den mellemliggende periode vil bestyrelsen fortsætte som et ”forretningsministerium”.

Invitation til virtuelt formandsmøde
Med endnu en udskydelse af generalforsamlingen har bestyrelsen i Dansk Svømmeunion besluttet at invitere til et virtuelt formandsmøde i den mellemliggende periode. Dette arbejdes der også på højtryk med at få iværksat, og planen er at afholde et sådant dialogmøde den 6. juni.

- Tiden går og vores foreninger må hele tiden væbne sig med tålmodighed i forhold til at kunne møde op til en generalforsamling, hvor vi får mulighed for at vende nogle af de emner, som har præget 2019 samt første halvdel af 2020. Vi står midt i en tid, som ingen af os har prøvet før, og vi har alle brug for at kunne lufte tanker, idéer og svære udfordringer med hinanden. Med endnu en udskydelse af generalforsamlingen til den anden side af sommerferien, har vi i bestyrelsen derfor vurderet, at det kunne være en idé at invitere til et virtuelt formandsmøde i juni. Her kan vi få mulighed for at vende relevante og aktuelle emner med hinanden, hvilket vi alle kan have behov for og samtidig få et godt udbytte af, udtaler formand i Dansk Svømmeunion, Lars Jørgensen.

Vi beklager, at det nu igen er nødvendigt at ændre ved datoen for generalforsamlingen. Vi håber på foreningernes tålmodighed og forståelse for, at denne vanskelige tid desværre rammer os alle på forskellig vis.

De dokumenter, som vedtægterne foreskriver skal være offentligt tilgængelige 28 dage før afholdelse af en generalforsamling, er nu at finde på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

Vi vil naturligvis sørge for at holde alle medlemsforeninger opdateret vedrørende såvel generalforsamlingen som det virtuelle formandsmøde. Så hold løbende øje med foreningens officielle e-postkasse.

For spørgsmål til ovenstående henvises til Dansk Svømmeunions konstituerede direktør Morten Hinnerup på e-mail: moh@svoem.dk


 


Cookieindstillinger