0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AquaSafe@home

03-04-2020

Spring ud i livredningsøvelser derhjemme og bliv strandklar!

Af: Caroline Kleemann Falster

 Vi ville her i starten af foråret meget gerne have præsenteret Jer for AquaSafe – et livredningskoncept, som gør medlemmerne klar til at kunne undgå ulykker i vandet, samt redde sig selv og andre, hvis uheldet skulle være ude. 


AquaSafe materialet er niveaudifferentieret undervisningsmateriale i livredning til at blive strandklar til aldersgruppen 2-16 år – fordelt på fire aldersgrupper.

 

COVID-19 har desværre forhindret os i denne præsentation ved at lukke al foreningsaktivitet og svømmehaller! Så vi må vente lidt med AquaSafe i sin ”rigtige form”.

 

Men selvom man ikke kan komme i svømmehallen, kan man alligevel godt blive strandklar! 

 

Dansk Svømmeunion lancerer nemlig AquaSafe@home, som er en række livredningsøvelser, man kan lave alene eller sammen med sin familie hjemme hos sig selv – indenfor eller udenfor. Alle kan være med, men øvelserne retter sig primært mod de 5-12 årige.

 

Til AquaSafe@home skal man selv producere udstyret og øve sig med det.

Vi viser og forklarer dig, hvordan du skal gøre i en række videoer, som sendes ud løbende her på Dansk Svømmeunions Facebook side hele uge 15 (Påsken).

 

Som medlemsklub er I meget velkommen til at sende information om AquaSafe@home ud til Jeres medlemmer, hvis I synes det giver mening, og ellers er I velkomne til at dele opslagene fra Dansk Svømmeunions Facebook side til Jeres eget Facebook side.

 

Har I spørgsmål eller brug for yderligere information, kan I tage fat i udviklingskonsulent Andreas Mølholm på ans@svoem.dk eller udviklingskonsulent Caroline Kleemann Falster på ck@svoem.dk.

 

Vi håber I synes om AquaSafe@home!

 

 

Rigtig god fornøjelse!


 


Cookieindstillinger