0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

COVID 19 (corona): Status på afholdelse af Danish Open/DMJ

10-03-2020

Dansk Svømmeunion følger myndighedernes anvisninger – p.t. er det planen at afholde stævnet.
 

Af: Nora Thomsen

 

I forlængelse af myndighedernes skærpede anbefalinger for at inddæmme og forsinke spredningen af corona-virus kommer denne opdatering vedrørende Danish Open/DMJ i Taastrup Svømmehal den 28. marts – 1. april.

Med udgangspunkt i myndighedernes anbefalinger i skrivende stund (10. marts 2020), er det fortsat Dansk Svømmeunions plan at afholde Danish Open/DMJ. Situationen medfører imidlertid en række ændringer, der ikke vedrører selve stævnets afvikling i bassinet, men derimod har betydning for omgivelserne og adfærden i svømmehallen.
 

 • Der bliver alene adgang til stævnet for svømmere, trænere, holdledere og officials. Hertil også adgang for på forhånd godkendte og akkrediterede VIP-gæster og medier ud fra en samlet vurdering af antallet af tilstedeværende i svømmehallen.
   

 

 • Forældre og andre, der kunne have lyst til at overvære stævnet bedes blive hjemme og følge stævnet via resultaterne på livetiming.dk eller følge stævnet live via livestreaming. Se mere på www.svømmetider.dk via linket: https://xn--svmmetider-1cb.dk/staevne/?8159
   

 

 • Personer, der har været i et af myndighederne definerede risikoområder, skal følge myndighedernes anbefalinger.
   

 

 • Svømmere, trænere, holdledere og officials, der føler sig syge, bedes blive hjemme.
   

 

 • Alle tilstedeværende til stævnet skal følge god håndhygiejne samt undgå fysisk kontakt - herunder håndgivning, kram, high fives med mere.
   

 

 • Der vil ikke blive givet håndtryk ved stævnets præmieoverrækkelser.
   

 

 • Der vil til stævnet være opstillet sprit-dispensere, som alle tilstedeværende bedes benytte for at opretholde god håndhygiejne.


God hygiejne er den allerbedste metode til at forebygge smitte med ny corona-virus. Det gælder både med hensyn til at beskytte sig selv og i høj grad med henblik på at beskytte andre.

Dansk Svømmeunion henstiller på det kraftigste til, at alle tilstedeværende ved Danish Open følger myndighedernes anbefalinger, så alle på den måde bidrager til en god og forsvarlig afvikling af Danish Open 2020.

Dansk Svømmeunion følger naturligvis udviklingen løbende. Såfremt der ændres i myndighedernes anvisninger, der har betydning for afvikling af en event som Danish Open, vil Dansk Svømmeunion straks handle derefter.

Danish Open er et vigtigt stævne for dansk svømning, og vi er derfor parate til at gøre hvad, der skal til, for at kunne afvikle stævnet inden for de rammer myndighederne opstiller. Også selvom det må betyde, at vi må ændre på stævnets organisering eller form.

Vi beder trænere, svømmere med flere om løbende at holde sig orienteret på Dansk Svømmeunions hjemmeside: https://www.svoem.org/Aktuelt/Corona/
 

Læs mere om Danish Open
 

Vigtig side med opdateringer om COVID 19: www.coronasmitte.dk  


 


Cookieindstillinger