0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nyansættelse: Klaus er ny kommunikationskonsulent

09-03-2020

Velkommen til Klaus Bach Christensen, som i dag har sin første arbejdsdag i Dansk Svømmeunion.

Af: Dansk Svømmeunion

Det er med stor glæde, at vi dags dato byder velkommen til Klaus Bach Christensen, der tiltræder som kommunikationskonsulent i Dansk Svømmeunions Sportsafdeling. 

 

Som en del af Sportsafdelingen skal Klaus hovedsageligt beskæftige sig med kommunikationen omkring nationale og internationale mesterskaber, ligesom han bliver tæt involveret i landsholdsrelaterede aktiviteter. Klaus bliver ansvarlig for vores SoMe-aktiviteter og skal blandt andet være med til at styrke samarbejdet med TrygFonden omkring den igangværende Respekt for vand-indsats.

 

Klaus Bach Christensen er ny kommunikationskonsulent

i Dansk Svømmeunion.

 

Klaus kommer fra en stilling som Communication Officer hos rekrutteringsvirksomheden HumanTrust A/S. Han har en bachelor i sociologi, en kandidat i analytisk journalistik og løbende dygtiggjort sig indenfor det kommunikative felt.

 

Hvis Klaus’ navn og ansigt virker bekendt, kan det skyldes, at han tidligere har været skribent på vores nyhedssite Svømmesport. Her har han blandt andet været med til at dække EM i Royal Arena, TrygFonden Christiansborg Rundt, EM i Glasgow i både 2018 og 2019 samt en stribe nationale mesterskaber. 

 

Derudover har Klaus været cheftræner i Svømmeklubben SMUT, andenholdstræner i Odder Svømmeklub og tredjeholdstræner i AGF Svømning.

 

Vi har set frem til at få Klaus ombord og er glade for, at han nu er en del af teamet.

 

Har du en god svømmehistorie eller spørgsmål til Klaus, kan du kontakte ham på e-mail: kbc@svoem.dk eller på telefon: 28305012


 


Cookieindstillinger