0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions organisering – på den korte bane

28-02-2020

Morten Hinnerup er konstitueret direktør for Dansk Svømmeunion de kommende måneder.

Af: Nora Thomsen

For tre uger siden meddelte Dansk Svømmeunions formand Lars Jørgensen på vegne af bestyrelsen, at man var blevet enige med unionens mangeårige direktør, Pia Holmen, om, at hun stoppede som direktør for Dansk Svømmeunion.

Siden da har bestyrelsen arbejdet på at få en ny ledelse i Dansk Svømmeunion på plads. Bestyrelsen har i dag orienteret unionens medarbejdere om, at Morten Hinnerup, der er chef for Medlems- og udviklingsafdelingen, fra og med i dag vil være konstitueret direktør i Dansk Svømmeunion.

- Jeg er glad for, at Morten Hinnerup har sagt ja til at være konstitueret direktør, frem til vi har den endelige løsning på den ledige direktørstilling. Morten har et indgående kendskab til Dansk Svømmeunions organisering. Hertil har han også et solidt indblik i de netværk og partnerskaber, som unionen indgår i, og som det er vigtigt, at vi fortsætter med at involvere os aktivt i. Jeg føler mig overbevist om, at unionen med Morten ved roret er i gode hænder. Samtidig ved jeg, at Morten vil være hjulpet godt på vej i det daglige via støtte og rådgivning fra unionens chefgruppe og øvrige medarbejdere, siger Lars Jørgensen og fortsætter:

- Det har ikke været nogen nem tid for vores dygtige og loyale medarbejdere, der ligesom alle andre har været dybt berørt af de historier, der er kommet frem om unge atleters oplevelser under tidligere landstrænere. Nogle har også siddet med en del ekstraarbejde i forbindelse med både vores egne og eksterne undersøgelser af forholdene dengang. Vi skylder dem en stor tak, og vi skylder dem også, at de nu får en mere rolig arbejdsdag, hvor de hver især og i fællesskab kan fokusere på deres kerneopgaver, slutter Lars Jørgensen.

Direktørstillingen ventes at blive slået op medio april. Planen er, at stillingen besættes i efteråret eller ultimo 2020.

Bestyrelsen i Dansk Svømmeunion  


 


Cookieindstillinger