0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Special Olympics Idrætsfestival er åben for tilmelding

16-01-2020

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Af: Flemming Sørensen

Om nøjagtig fem måneder ankommer op mod 1.000 idrætsudøvere med sports- og festtøjet i bagagen til tre forrygende dage i Frederikshavn.

 

Traditionen tro skal de konkurrere i 12 Special Olympics-idrætter - herunder svømning. Alt sammen med udgangspunkt i Frederikshavns idrætsmekka, Arena Nord. I Frederikshavn svømmehal afvikles svømningen i samarbejde med Frederikshavn Svømmeklub af 2017. 

 

I dagene hvor der afholdes Special Olympics Idrætsfestival vil det være muligt, udover 25 m bassinet, at bruge øve bassinet med varmt vand (ca. 33 grader), de øvrige bassiner vil være lukkede.

 

Tilmeldingen foregår online på festivalhjemmesiden www.so-if.dk og skal ske gennem en idrætsklub, institution eller lignende.

 

Der skal tilmeldes mindst én træner eller leder pr. idræt for at klubbens tilmeldinger er gyldige. I nogle idrætter er der et loft på deltagerantallet, og her sker tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

 

- Der er plads til alle uanset idrætslige færdigheder på Special Olympics Idrætsfestival, hvor udøverne klassificeres forud for konkurrencerne, så medaljestriden bliver fair og sjov for alle, siger Anette Svejstrup, breddekonsulent i Parasport Danmark.

 

Læs mere om Special Olympics Svømning inde på:

https://so-if.dk/idraetter/svoemning/


 


Cookieindstillinger