0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årgangssamling 2020

03-01-2020

99 årgangssvømmere fra 40 klubber fra hele landet, samles denne weekend i Herning

Af: Lars Bo Larsen

Årgangssamling 2020

 

140 årgangssvømmere, trænere og ledere fra 40 klubber fra hele landet, samles denne weekend i Herning for at skabe udvikling, gode oplevelser og samarbejde på tværs af svømmeklubber.

 

I denne weekend, den 3.-5. januar, afholdes Årgangssamling 2020 for kvalificerede årgangssvømmere fra Region Nordsjælland, Region Sydsjælland, Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland.

 

Årgangssamlingen er en samling for svømmere og deres trænere med fokus på socialt sammenhold, talentudvikling, årgangstræning og samarbejde på tværs af svømmeklubber. Samlingen finder sted på Danhostel Herning og træningen foregår i Herning Svømmehal.

 

I alt deltager 99 svømmere og 39 trænere fra i alt 40 svømmeklubber på samlingen, som bliver den største Årgangssamling nogensinde.

 

Programmet på samlingen består blandt andet af sociale aktiviteter, teambuilding samt land- og vandtræning.


På samlingen får deltagerne desuden besøg af de to NTC svømmere Tobias Bjerg og Mathias Zander Rysgaard, som begge vil give svømmerne gode råd og fortælle om sin deres svømme karriere. Lørdag aften skal alle deltagere i Jyske Bank Boxen og overvære DR og Danmarks Idræts forbunds store sportsshow ”Sport 2019”.

Der er altså lagt op til en rigtig god weekend med både læring og sjov.

 

Samlingen er blevet til i et samarbejde mellem aktivitetsudvalgene i Region Sydsjælland, Region Nordsjælland, Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland og en gruppe af årgangstrænere, og er støttet økonomisk af de fem nævnte regioner samt Udviklingspuljen i Dansk Svømmeunion.

 

De 99 svømmere har kvalificeret sig til Årgangssamlingen via Regionsmesterskaberne på kortbane i de fem regioner.

 

Følg desuden Årgangssamlingen på Dansk Svømmeunions Facebook-side, hvor der løbende vil blive lagt billeder og opdateringer fra samlingen op.

 

De fem regionsudvalg – Region Nordsjælland, Region Sydsjælland, Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland – i Dansk Svømmeunion ønsker alle svømmere og trænere en rigtig god Årgangssamling!


 


Cookieindstillinger