0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

26
Januar
2020
26
Januar
2020
26
Januar
2020
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer off20-3441
Kildeskovshallen, Mødelsalen, Indgang F

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Åbent vand livredderdommerkursus

24.-26. april TrygFonden Kystlivredning Hvidovre

Svømningens Grunduddannelser

Kalundborg 

Store Heddinge

Børnetræneruddannelse

29. august Tommerup

Årgangstræner

5. september Tommerup

Børn med Særlige behov

18. april Korsør

Seneste nyt

Modul 1 Tidtager- og stævnefunktion 

25. februar Aars

25. februar Esbjerg

26. februar Silkeborg

Modul 2 Vende bane måldommer:

8. februar Glostrup

14. marts Kolding

Modul 3 Starter

26. marts Erritsø

Modul 4 Ledende tidtager 

28. marts Kolding

15. marts Kastrup

 Næste arrangement

26
Januar
2020
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer off20-3446
Svømmehallen Universitetet, Odense
26
Januar
2020
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer off20-3441
Kildeskovshallen, Mødelsalen, Indgang F
27
Januar
2020
Officials
Modul 3 - Starter off20-3475
Svømmeklubben Triton Ballerup, Tritons klubhus

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Få indblik i jeres medlemmers tilfredshed

    Tags:

24-09-2019

Members 1st er et survey- og analyseværktøj, der gør det muligt at opnå viden om klubbens medlemmer, frivillige og trænere

Af: Mette Skat Nielsen

I starten af 2019 introducerede Dansk Svømmeunion et nyt survey- og analyseværktøj ”Members 1st” til brug for landets svømmeklubber. Members 1st har til formål at hjælpe svømmeklubber med at komme i dialog med klubbens medlemmer, frivillige og trænere ved at spørge til deres oplevelser i klubben.

 

Members 1st fungerer ved, at systemet, via e-mail, sender en spørgeskemaundersøgelse ud til alle klubbens medlemmer (både svømmeskole- og konkurrencemedlemmer), frivillige og trænere. Spørgeskemaundersøgelsen besvares online, hvorefter alle resultater kan tilgås af klubbens bestyrelse (og eventuelt ansatte) online. Når resultaterne efter 14 dage er i hus, kommer en af Dansk Svømmeunions konsulenter på besøg i klubben, og hjælper med at forstå og tolke klubbens resultater. Klubben bliver dermed klogere på, hvilken retning klubbens medlemmer synes, at klubben skal bevæge sig i fremadrettet. Members 1st hjælper altså klubben til at blive klogere på, hvad klubben gør rigtig godt, men også hvor klubben kan blive endnu bedre. Netop udviklingspotentiale er afgørende for GSC / Gladsaxe Svøm, som var en af de første klubber, der begyndte at bruge Members 1st. Kim W. Marquardt, Klubchef i GSC / Gladsaxe Svøm udtaler:

 

”Vi er altid interesserede i at blive bedre. At fastholde de gode indsatser og forbedre os på de områder, hvor vores medlemmer oplever plads til forbedring. Gennem årene har vi famlet lidt i blinde og vurderet vores indsatser ud fra egne overbevisninger og ud fra de typisk få henvendelser der kommer retur i løbet af året. Med Members 1st har vi fået et redskab i hånden, hvor vi kan få en meget bredere og bedre indsats i, hvad vores medlemmer reelt oplever. Det har givet overraskende mange gode input i alle ender af skalaen og på områder vi ikke umiddelbart havde vurderet vigtige. Derfor bilder vi os ind, at vi med Members 1st har fået et stærkt redskab til at kvalificere vores indsatser. Members 1st er kommet for at blive!”

 

Billede: Members 1st-dashboard, som kan tilgåes af klubbens bestyrelse.

 

 

20 svømmeklubber er på nuværende tidspunkt registreret i systemet, heraf har 13 svømmeklubber indtil videre indsamlet data om deres medlemmer, frivillige og trænere.

Members 1st er et intuitivt og lettilgængeligt system, som alle kan lære at bruge. Klubbens resultater vises i overskuelige søjlediagrammer, der gør det nemt at sammenligne klubbens resultater fra år til år, ligesom det er muligt at sammenligne klubbens resultater med andre svømmeklubber. Dermed kan medlemmernes input hurtigt omsættes til konkrete tiltag i klubben. Troels Stubager, Formand i Ringe Svømme-Klub beskriver klubbens oplevelse af Members 1st således:

 

"Det var nemt at komme i gang, og hele 38 procent af vores medlemmer gav os viden om Ringe Svømme-Klub. Vi har brugt det til at udvikle os, blandt andet har vi tydeliggjort nogle informationer og oprettet nye hold. På lang sigt håber vi, at Members 1st kan give os endnu mere indsigt og en højere score på ’tilfredshedsbarometeret’!”

 

I Gentofte Svømmeklub, som udsendte Members 1st-spørgeskemaundersøgelsen i februar 2019, har resultaterne også allerede ført til flere konkrete tiltag. Christian Toft, Klubchef i Gentofte Svømmeklub, udtaler:

 

”Members 1st er utroligt brugervenligt – man skal ikke være bange for det. I Gentofte har vi blandt andet optimeret på rengøringen i omklædningsrummene, tilbudt vores trænere flere kurser og oprettet flere voksenhold. Vores resultater viste nemlig, at der var meget større efterspørgsel på voksenhold end vi gik og troede. Vi glæder os meget til at gentage undersøgelsen i næste sæson, så vi kan sammenligne vores resultater med resultaterne fra i år, og dermed se, hvordan vi udvikler os på de forskellige områder.”

 

 

Ønsker din klub også at komme i gang med Members 1st, så kontakt en af Dansk Svømmeunions konsulenter, der står klar til at hjælpe jer:

 

Lars Bo Larsen,                   Mette Skat Nielsen,
E: lbl@svoem.dk                   E: msn@svoem.dk
M: 29160901                         M: 29160423

 

 

Mere info

 

Interesseret i at høre mere? Så afholder Dansk Svømmeunion den kommende tid to temamøder, hvor man som klub - helt uforpligtende - kan komme og høre meget mere om Members 1st (det er gratis at deltage, men tilmelding via nedenstående links nødvendigt):

 

  • Vestdanmark: Onsdag den 25. september kl. 18.30-21.00 i Vejle: 

https://www.svoem.org/Aktuelt/Kalender/Aktivitet/?id=13492

 

  • Østdanmark: Tirsdag den 1. oktober kl. 18.00-20.30 i Idrættens Hus, Brøndby: 

https://www.svoem.org/Aktuelt/Kalender/Aktivitet/?id=13493