0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Hæder til mangeårig engageret ildsjæl indenfor vandpolo i Holstebro lørdag

06-04-2019

Ifm. kamp i 2. division i Holstebro blev Michael Christensen hædret med Årets Vandpolopris.

Af: Nora Thomsen

Holstebro Vandpolo, der er en afdeling under Holstebro Svømmeclub har gennemlevet noget af en rutchebanetur fra 80’erne, som var præget af sportslig medgang og aktivitet med herrehold i flere divisioner, damehold samt ungdomshold, frem til sidst i 80’erne, hvor opbakningen forsvandt og vandpoloaktiviteterne stort set måtte ophøre.
I starten af nullerne begyndte der atter at anes interesse for sporten i klubben og langsomt blev det muligt at opleve bolde i action i bassinet igen. Og heldigvis forholder det sig fortsat sådan.

Michael Christensen har været medlem af klubben siden 1977 og har således oplevet klubbens op- og nedgangstider på klods hold.

 
Den dag i dag er Michael Christensen stadig dybt engageret i vandpolosporten og er aldrig bleg for at tage fat. Eksempelvis varetager han opgaven som koordinator for herreholdets deltagelse i 2. division vest.

Michael Christensen er altid interesseret i at opnå mere viden om vandpolosporten, hvilket derfor også er grunden til, at han for øjeblikket er i færd med at tage dommeruddannelsen indenfor vandpolo.
Blandt flere gode initiativer skal også nævnes Michaels indsats for at få et ungdomshold i vandpolo etableret i det vestjyske.

Om ildsjælen i Holstebro fortæller turneringsleder Nina Sørensen:

- Michael Christensen er fantastisk. Så kort kan det siges. Han er altid venlig og imødekommende. Og hvis du vil have nogen til at arbejde for bredden i dansk vandpolo, er Michael den rette at tage fat i. Han gør gerne en indsats for alle, der har lyst til at mærke glæden ved vandpolo.

Prisen Årets Vandpolopris gives til en person, der har gjort en særlig indsats inden for et af Dansk Svømmeunions sportslige områder – det må man sige, i den grad gælder for Michael Christensen. Om nogen, har han gjort en forskel for vandpolosporten i Holstebro Svømmeclub.

Det var Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Stine Sørensen, der stod for overrækkelse af prisen lørdag i Holstebro Badeland.

Og det var en meget glad og overrasket prismodtager, der blev hædret til store klapsalver i hallen.

- Tak gutter, tusinde tak gutter. Tak til jer alle, der har stået bag den her overraskelse. Jeg gør jo det her arbejde til glæde for os alle, lød det blandt andet fra en rørt Michael Christensen, der efterfølgende fik kram af spillerne i hallen.


Michael Christensen med beviset på anerkendelsen: et diplom og en smuk Karen Blixen vase.
Med på billedet er Stine Sørensen, bestyrelsesmedlem i Dansk Svømmeunion, som stod for
overrækkelsen lørdag middag.

Prisen skulle oprindeligt have været overrakt i 2018.

I mellemtiden er Dansk Svømmeunions årspriser blevet kigget efter i sømmene og i dag henhører disse ærestildelinger under nye priser, som kan ses på unionens hjemmeside.


 


Cookieindstillinger