0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny hæderspris opkaldt efter tidligere svømmestjerne overrækkes ved Danish Open

02-04-2019

De første modtagere af Ragnhild prisen er fundet. Fremover kan klubberne indstille kandidater.
 

Af: Nora ThomsenEn grundig oprydning i Dansk Svømmeunions tidligere ærestildelinger har givet plads til en ny pris. 
Prisen kommer til at favne flere af de tidligere - nu ikke længere eksisterende - priser.

Dansk Svømmeunions Ragnhild pris
Blandt de i fremtiden i alt syv hæderspriser er den nye Ragnhild pris. Prisen er opkaldt efter den dansker, der opnåede de ubetinget bedste resultater i det tyvende århundrede – Ragnhild Hveger: 44 verdensrekorder, en olympisk rekord samt 55 danske rekorder gjorde Ragnhild Hveger til verdens ubestridt bedste crawlsvømmer i slutningen af trediverne og begyndelsen af fyrrene.

Hvad den nye pris dækker over fremgår nedenfor:

Prisen udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til en person, en klub, et hold eller et initiativ, der har gjort en særlig positiv forskel for enten en af disciplinerne i Dansk Svømmeunion eller for en eller flere medlemsklubber.
 
Denne pris er med andre ord meget bredt dækkende og gør det ud for flere af de tidligere priser, som derfor nu ikke længere eksisterer.

Klubberne kan fremsende indstillinger til Dansk Svømmeunions Ragnhild pris
Ved Danish Open 2019 i Taastrup Svømmehal vil Dansk Svømmeunions Ragnhild pris blive overrakt for første gang. Overrækkelsen finder sted forud for finaleafsnittet søndag. Denne første gang hvor prisen vil blive overrakt, har det ikke været muligt at nå at involvere medlemsklubberne i processen med at fremsende indstillinger. Det har derfor været ansatte og frivillige i regi af Dansk Svømmeunion samt Dansk Svømmetræner Sammenslutning, der har stået for indstillingerne denne gang.
Fremover er det vores håb, at klubberne vil medvirke til at fremsende indstillinger til både Ragnhild prisen samt unionens øvrige priser.
Indstillinger modtages hele året og vil efterfølgende blive behandlet på ét af to årlige møder.

Læs meget mere om de priser, som vi sammen fremover vil benytte til at hædre og anerkende flotte indsatser og imponerende resultater her på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

For spørgsmål til hæderspriser kan Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlig, Nora Thomsen, kontaktes på e-mail: nt@svoem.dk og på mobil: 21 49 09 37.


 


Cookieindstillinger