0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kommunikationshjælp til din forening

25-03-2019

Bevæg dig for livet – Svømning satser på medlemsrekruttering med ansættelse af en kommunikationskonsulent.

Af: Carsten Jokumsen

Der er et kæmpe potentiale for rekruttering af voksensvømmere. Medlemsklubber hos både DGI og Dansk Svømmeunion kan i samarbejde med Bevæg dig for livet – Svømning få hjælp til konkrete kommunikationsudfordringer, så aktiviteter og nye tiltag målrettet voksne motionister får øget synlighed lokalt og regionalt.

 

Bevæg dig for livet – Svømning er DGI Svømning og Dansk Svømmeunions voksentilbud samlet under én ramme med det formål at øge danskernes idrætsaktivitet. Det kan ikke lade sig gøre uden at inddrage de mange klubber rundt omkring i landet, der tilbyder kvalificeret undervisning og alsidige motionstilbud til voksne.

 

Carsten Jokumsen står som kommunikationskonsulent parat til at hjælpe din svømmeklub med at gøre reklame for nye såvel som eksisterende aktiviteter, så I kan få endnu flere medlemmer. Carsten kan kontaktes via mail: cjo@svoem.dk eller på telefon 21 17 85 39.

 

Dansk Svømnings store satsning ‘Bevæg dig for livet - Svømning’ er et partnerskab mellem DGI Svømning og Dansk Svømmeunion under DGI/DIF støttet af Nordea Fonden og TrygFonden.


 


Cookieindstillinger