0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sidste chance for at komme med til Åbent Hus

14-03-2019

Mandag den 18. marts er sidste frist for tilmelding til Åbent Hus i Aalborg Svømmeklub.

Af: Rebecca Hegelund

Fredag den 22. marts inviterer Aalborg Svømmeklub til stort Åbent Hus-arrangement for både klubledere, klubtrænere, svømmere og forældre. Her vil alle interesserede få mulighed for at høre mere om de forskellige faciliteter og rammer i Aalborg Svømmeklub, som er med til at styrke og videreudvikle træningsmiljøet i Aalborg og den nordjyske talentudvikling generelt.

 

– Vi vil rigtig gerne vise svømmere, forældre og trænere, hvordan tilværelsen som svømmer i et high performancemiljø i Aalborg Svømmeklub er. Ved at holde Åbent Hus giver vi alle en mulighed for at se og høre mere om, hvordan tingene i praksis fungerer, undersøge deres muligheder og allerede begynde at tænke over, om det er noget for dem enten nu eller i fremtiden, men uden at forpligte sig til noget på stående fod. Ligeså får trænerne med særligt talentfulde svømmere en mulighed for at sparre med nogle af Aalborg Svømmeklubs trænere, som allerede har hjulpet en eller flere svømmere hele vejen til højeste internationale niveau, fortæller Eyleifur Johannesson, klubtræner i Aalborg Svømmeklub.

 

Det er blandt andre Eyleifur Johannesson, der vil fortælle om træningsmiljøet i Aalborg. Foto: Patrick Kraemer  

 

Aalborg Svømmeklub indgik i april 2018 en partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion, Aalborg Kommune og Elitesport Aalborg for herigennem at få tilført nye ressourcer og ny viden til at udvikle de bedste vilkår for et stærkt international high performancemiljø. Som led i den aftale er afholdelsen af et Åbent Hus-arrangement, hvor de besøgende blandt andet kan komme på besøg ved et træningspas, komme med på en rundvisning i Idrætsbyen og få en præsentation af Elitesport Aalborg og den integrerede model for samarbejde med kommunens uddannelsesinstitutioner.

 

– Det er sådan med svømmesporten, at det ikke er alle træningsmiljøer, som kan tilbyde deres svømmere den træning og det aktivitetsniveau, som det kræver at dyrke svømning på højeste internationale plan. Derfor får talentfulde svømmere mange gange brug for at skifte træningsmiljø, hvis de skal have en reel mulighed for at kunne indfri ambitioner og mål. I Aalborg Svømmeklub har vi sammen med Dansk Svømmeunion, Elitesport Aalborg og Aalborg Kommune lavet et sådan set-up, så det er muligt at kombinere svømning og uddannelse samtidig med, at svømmernes træning og aktivitetsniveau er så højt, at svømmerne kan skabe resultater på internationalt plan, fortæller Eyleifur Johannesson    

 

Åbent Hus-arrangementet begynder klokken 16.00 i Svømmeland i Nørresundby og slutter klokken 19.00. Hele programmet for Åbent Hus-arrangementet og tilmeldingslinket findes her.


 


Cookieindstillinger