0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Åbent Hus i Aalborg Svømmeklub

22-02-2019

Aalborg Svømmeklub holder Åbent Hus som led i partnerskabsaftalen med Dansk Svømmeunion.

Af: Rebecca Hegelund

Fredag den 22. marts er både klubledere, klubtrænere, svømmere og forældre inviteret til Åbent Hus med start i Svømmeland i Nørresundby. Det er Aalborg Svømmeklub der står bag arrangementet, som har til hensigt at præsentere de interesserede for faciliteter og rammer i Aalborg Svømmeklub.

 

Åbent Hus-arrangementet er en del af den partnerskabsaftale, som Aalborg Svømmeklub tilbage i april 2018 indgik med Dansk Svømmeunion, Aalborg Kommune og Elitesport Aalborg, og hvor blandt andet vidensdeling får særlig bevågenhed.

 

Arrangementet byder på en præsentation af tankerne bag det at fremme vilkårene for et solidt international high performance-miljø samt en introduktion til den integrerede model, som svømmeklubben har etableret sammen med Elitesport Aalborg. Modellen omfatter blandt andet et samarbejde med områdets mange uddannelsesinstitutioner fra folkeskole, over ungdomsuddannelser til de videregående uddannelser og ikke mindst Aalborg IdrætsCollege.

 

Der vil i løbet af arrangementet blandt andet være besøg ved et træningspas, præsentation af Elitesport Aalborg og rundvisning på Aalborg IdrætsCollege i Idrætsbyen. Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til alle praktiske ting i forhold til eksempelvis træning, uddannelse og bolig.

 

 

Katrine Bukh Villesen er en del af high performance miljøet i Aalborg Svømmeklub. Foto: Patrick Kraemer.

 

Aalborg Svømmeklub har i en lang årrække været et af landets stærkeste træningsmiljøer, som gentagne gange har formået at løfte svømmere til internationalt seniorniveau. Med partnerskabsaftalen mellem Dansk Svømmeunion, Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune og Elitesport Aalborgvil der over en toårig periode være fokus på at styrke og videreudvikle træningsmiljøet i Aalborg samt den nordjyske talentudvikling generelt.

 

For yderligere information om Åbent Hus-arrangementet og tilmelding se her.


 


Cookieindstillinger