0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Send klubbens piger på camp

19-02-2019

Søg penge til en Always #LikeAGirl Camp, og giv piger en unik oplevelse med idræt

Af: Mette Skat Nielsen

I går (mandag den 18.2 2019) åbnede ansøgningsmoduelet til puljen "Always #LikeAGirl Camp", hvor alle idrætsforeninger under DIF igen har mulighed for at søge om økonomisk støtte til at afholde pigecamps og give teenagepiger en stor oplevelse med idræt.

 

DIF har indgået et partnerskab med Procter & Gamble, der står bag produktet Always, og sammen lancerer de en kampagne, som har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.    

 

”Første runde i efteråret var en klokkeklar succes, hvor 78 foreninger fik midler til at afholde pigecamps, og tilbagemeldingerne fra disse camps var utroligt positive. I alt 1100 piger deltog og 150 nye piger meldte sig efterfølgende ind i en forening. Derfor er vi glade for at kunne genåbne puljen i samarbejde med Always,” siger DIF-konsulent Helle Carlsen.                   

En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

 

”Ved at afholde en pigecamp kan man som forening give teenagepiger en helt unik oplevelse på pigernes egne præmisser, og hvor det sociale kommer i første række. Teenagepiger har brug for positive erfaringer med idrætten, og dem kan de få i foreningen sammen med gode kammerater og med trænere, der forstår deres hvad der er vigtigt for dem. En pigecamp kan være netop den oplevelse, der betyder, at pigerne bliver i foreningen eller måske endda begynder med at gå til idræt, fordi de fik lyst til det på campen,” siger Helle Carlsen.

 

Alle foreninger under DIF (herunder Dansk Svømmeunions medlemsklubber) som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år kan søge. Der er åbent for ansøgninger fra mandag den 18. februar 2019 til søndag den 17. marts 2019.

 

Ansøg og læs mere på www.dif.dk/always.

 

Yderligere information

Mette Skat Nielsen,

Udviklingskonsulent, Dansk Svømmeunion

E: msn@svoem.dk

M: 29 16 04 23


 


Cookieindstillinger