0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Leg og lær med Aqua+ tweens

04-12-2018

Nyt undervisningsmateriale i udspring, kunstsvømning og vandpolo målrettet svømmeskolehold

Af: Mette Skat Nielsen

Aqua+tweens er Dansk Svømmeunions nye projekt, der har til formål at gøre endnu flere tweens ”vandaktive”. Aqua+ er et fireårigt projekt, der er støttet af Nordea-fonden. Projektet udgøres af Aqua+tweens og Aqua+voksne.

 

Ved at fokusere på alternativer til traditionel banesvømning ønsker Dansk Svømmeunion med Aqua+tweens at fastholde flere af de børn, der ellers stopper med at dyrke svømning i 7-8 års alderen, fordi de har lært at svømme.

Aqua+tweens kommer blandt andet til at bestå af:

 

  • Undervisningsmateriale
  • Uddannelse af trænere
  • Events

 

Første del af undervisningsmaterialet, ”Leg og lær” er nu færdigudviklet og klar til brug, og I kan derfor som klub allerede nu hente materialet ned til jeres svømmeskoletrænere. Leg og lær-materialet er udarbejdet med inspiration fra disciplinerne udspring, kunstsvømning og vandpolo, og er niveauinddelt, så det er muligt at anvende på forskellige hold og niveauer i svømmeskolen. Aktiviteterne er designet således, at de understøtter deltagernes udvikling af grundfærdighederne, så de lærer at begå sig i vand og svømme. Undervisningsmaterialet er nemt at gå til, selv uden tidligere erfaringer fra disciplinerne. Materialet kan anvendes som det er, eller bruges som inspiration til nye øvelser og lege i svømmeskolen.

 

Få Leg og lær-materialet i jeres klub

Hent Leg og lær med kunstsvømning her

Hent Leg og lær med udspring her

Hent Leg og lær med minipolo her

 

Det er også muligt at få tilsendt undervisningsmaterialet (trykt på vandskyende papir) direkte til jeres klub. Ønsker I dette, så kontakt projektleder Mette Skat Nielsen: msn@svoem.dk

 

Få en Aqua+-ambassadør ud og hjælp jer i gang

Med materialet følger også muligheden for at få besøg af en Aqua+-ambassadør, som er en erfaren instruktør fra en af de tre discipliner.

Under et besøg vil Aqua+-ambassadøren præsentere materialet for en af de tre discipliner, samt guide og vejlede klubbens trænere, når de gennemfører programmerne med deres hold. Et besøg kan finde sted en hverdag i forbindelse med den daglige undervisning i svømmeskolen eller i forbindelse med en weekend.

 

Endnu mere at glæde sig til…

I starten af 2019 bliver det desuden muligt at få tilsendt et startkit til minipolo (bestående af blandt andet bolde og oppustelige mål), således at alle klubber, uanset størrelse, har mulighed for at anvende minipolo-konceptet i Aqua+tweens.

 

For spørgsmål eller yderligere information om Aqua+, kontakt venligst:

 

Mette Skat Nielsen

Projektleder, Dansk Svømmeunion

E: msn@svoem.dk

M: 29 16 04 23

 

 

 

 

                     


 


Cookieindstillinger