0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions Masterspris 2018 overrakt ved Åbne Københavnske Masters

03-11-2018

Prismodtageren er altid fokuseret på at udvikle sin svømning og blive, om muligt, endnu bedre.


Svømmestævnet Åbne Københavnske Masters var ikke andet end lige begyndt lørdag morgen før speakeren noget overraskende for hallens gæster og aktive annoncerede, at der nu ville blive holdt en kort pause fra konkurrencerne, da en svømmer skulle hædres i hallen med Dansk Svømmeunions Masterspris 2018.

Speakeren gav herefter ordet til Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Victor Valore, som stod klar til at forestå overrækkelsen.

Her fortalte Victor om en vaskeægte masterssvømmer, som i den grad er bidt af ønsket om kontinuerligt at udvikle og forbedre sin svømning, og som på den konto har opnået fantastiske resultater.

Svømmeren, der her var i fokus, er Pia Thulstrup, medlem af Swim Team Taastrup.

- Pia Thulstrup har en stor lyst, energi og nysgerrighed på at udvikle sin svømning også selvom fødselsattesten er fra 1961. Hun har gennem flere år arbejdet ihærdigt på at udvikle sine svømmefærdigheder, og ser man på de opnåede resultater, fremgår det tydeligt, at vi her har med en virkelig dedikeret og stærk svømmer at gøre, lød det blandt andet i Victors tale.

Listen over opnåede masters-resultater inkluderer eksempelvis tre verdensmesterskaber ved VM i Budapest 2017 (50 bryst, 100 bryst, 200 bryst). Herudover har Pia taget yderligere fem guldmedaljer og en bronzemedalje i 2017. Med til de flotte svømme-meritter hører også to verdensrekorder, fire europarekorder, syv nordiske rekorder samt syv danske rekorder.

Det var en glad, overrasket og rørt Pia Thulstrup, der modtog hædren til højlydte klapsalver i Kastrup Svømmehal lørdag formiddag.


Pia Thulstrup i forbindelse med formiddagens hæder i Kastrup Svømmehal. Til venstre står
Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem Victor Valore. Foto: Poul Danborg.


Masterssvømning
Masterssvømning er for svømmere, der er 25 år og ældre. Konkurrencerne afholdes indenfor aldersgrupper på fem år, således 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år etc.

Rekordoversigt for danske masterssvømmere
  
Dansk Svømmeunions Masterspris udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til en person, en klub, et hold eller et disciplinudvalg, der har gjort en særlig indsats inden for masters.
Sammen med hædren følger et diplom, en glasvase og blomster.

Se tidligere modtagere af Dansk Svømmeunions priser

 

Foto til fri redaktionel afbenyttelse ved kreditering af fotograf Poul Danborg.
Pia Thulstrup side om side med Victor Valore i Kastrup Svømmehal.


 


Cookieindstillinger