0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

24
Januar
2022
Andet
Dialogmøde
Brøndby
25
Januar
2022
Andet
Ekstraordinær disciplinmøde Vandpolo
Online

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

27
Januar
2022
Officials
Modul 1 Digitalt OMD122-3843
Teams
29
Januar
2022
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM222-3862
Kløvermarksskolen, Haderslev
29
Januar
2022
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3833
Hedegårdsskolen (Lokale E1), Brønderslev

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Svømmeklubben Triton Ballerup bliver talentudviklingsmiljø

09-10-2018

Aftalen ml. Triton Ballerup, Ballerup Kommune og Dansk Svømmeunion blev underskrevet tirsdag. 

Af: Nora Thomsen

Det nye partnerskab skal udvikle træner- og lederkompetencer og via et stærkere internationalt fokus i træningsmiljøet bidrage til at løfte udviklingen af de lokale svømmere.

 

Underskriften på partnerskabsaftalen mellem Svømmeklubben Triton Ballerup, Ballerup Kommune og Dansk Svømmeunion betyder, at den hidtidige samarbejdsrelation parterne imellem intensiveres med nye fælles skridt i retningen mod et stærkere talentmiljø indenfor det storkøbenhavnske område. Aftalens lange sigte er at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

- Svømmeklubben Triton Ballerup har gennem en årrække været en del af Ballerup Kommunes engagerede fokus på sportens talentudvikling via samarbejdet med Team Danmark som elitekommune. Vi glæder os derfor over, at vi nu har kunnet underskrive en partnerskabsaftale med klub og kommune, som kan bygge videre på den udvikling, der har været i Ballerup, og med en fælles ambition om at bidrage til en stærkere sammenhæng mellem junior- og seniorsvømning på internationalt niveau i dansk svømmesport, udtaler sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach og fortsætter:

- Samarbejde via partnerskaber er en integreret del af den strategi og handleplan, vi arbejder ud fra. Vi ser i Ballerup frem til, at vi gennem en række prioriterede indsatser, der understøttes af alle tre parter – blandt andet inden for udvikling af træner- og lederkompetencer samt via kvalitetssikring af talentudviklingen på alle niveauer - får et endnu stærkere afsæt for at fastholde og videreudvikle talentfulde og bæredygtige udviklingsmiljøer i dansk svømmesport.

Sportslig ansvarlig og leder af konkurrenceafdelingen i Svømmeklubben Triton Ballerup Michael Rasmussen ser med partnerskabsaftalen frem til at kunne være med til at styrke udviklingen af potentialerne i dansk svømmesports talentarbejde:

- Med den indgåede partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion og elitekommune-samarbejdet i Ballerup Kommune tager vi et stort udviklingsskridt i international retning med ønske og ambition om at kunne være med og levere, når svømmelandsholdet skal hente resultater og medaljer hjem til Danmark. Ikke at Triton ikke har leveret talenter til deltagelse ved de europæiske og nordiske mesterskaber på både junior- og seniorniveau. Men vi vil gerne med denne aftale kunne løfte det elitære niveau højere op og levere topsvømmere til både VM og OL.

Dorthe G. Riget, der er Svømmeklubben Triton Ballerups Elitekommune- og Team Ballerup-ansvarlig, supplerer:

- Aftalen er samtidigt en videreførelse af et langvarigt samarbejde med Dansk Svømmeunion, Ballerup Kommune og Team Ballerup, som vi i Triton glæder os til at fortsætte.

Hos Ballerup Kommune ser borgmester Jesper Würtzen (S) også frem til det nye partnerskab:

- Det glæder mig, at vi nu indgår en ny ambitiøs partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion og Svømmeklubben Triton Ballerup. Forlængelsen ser jeg som et udtryk for, at vi er nået langt her i Ballerup, så langt at vi kan bidrage til at nå det fælles mål, nemlig medaljer til Danmark, udtaler borgmester i Ballerup Kommune Jesper Würtzen.


Partnerskabsaftalen blev underskrevet tirsdag aften af - fra venstre: Lars Green Bach (sportschef, Dansk Svømmeunion), Michael Rasmussen (bestyrelsesmedlem, Svømmeklubben Triton Ballerup), Charlotte Holtermann (formand, Kultur- og Fritidsudvalget, Ballerup Kommune) og Jesper Würtzen (borgmester, Ballerup Kommune). Foto: Klaus Sletting.

Partnerskabsaftalen er toårig og afsluttes således ved udgangen af september 2020.
Med aftalen har Dansk Svømmeunion nu indgået i alt fem partnerskabsaftaler om talentudviklingsmiljøer (Slagelse, Helsingør, Vejle, Køge og Ballerup) og én partnerskabsaftale om High Performance Miljø (Aalborg). P.t. ligger der ydermere to aftaler, hvor indholdet er på plads, og hvor der blot mangler at blive sat en underskrift fra klubberne/kommunerne.

Dansk Svømmeunion har ifølge sin sportslige strategi til hensigt at indgå minimum otte partnerskabsaftaler i løbet af perioden 2017-2020.

For yderligere informationer kontakt:
Michael Rasmussen, bestyrelsesmedlem, Svømmeklubben Triton Ballerup, mobil: 27 22 28 35
Peter Bøgelund, idræts- og fritidsinspektør, Ballerup Kommune, mobil: 20 69 13 61
Lars Green Bach, sportschef, Dansk Svømmeunion, mobil: 29 20 61 60.


Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937