0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

13. marts Korsør

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Store Heddinge

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
28
Januar
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3649 - Engelsk kursus
Kildeskovshallen

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


For andet år i træk hædres Helsingør Svømmeklub med titlen som Årets Klub

20-04-2018

Helsingør Svømmeklub fokuserer med succes på både bredde og udvikling af talentmiljøet.

Af: Nora Thomsen

Blandt de nominerede klubber blev det Helsingør Svømmeklub, der fredag aften i Idrættens Hus, løb med prisen Årets Klub 2018. Her er Dansk Svømmeunion og medlemsklubber samlet i anledning af den årlige generalforsamling.

Helsingør Svømmeklub, som også sidste år blev Årets Klub, er lykkedes med at fortsætte med en meget positiv udvikling inden for såvel bredde som talentudviklingen i 2017. Nedenfor fremhæves nogle af de områder, som har medvirket til, at klubben også denne gang hædres som Årets Klub.

Klubbens svømmeskole har siden 2016 været en del af Dansk Svømmeunion og GymDanmarks Tweens projekt. Projektet har medført oprettelse af flere hold for tweensmålgruppen og mere end tredoblet klubbens medlemskab indenfor den aktuelle aldersgruppe på blot halvandet år.  


Siden skoleåret 2016/17 har Helsingør Svømmeklub i tæt samarbejde med kommunen stået for skolesvømningen i Helsingør Kommune, og med intensive H2O-Camps udviklet en ny måde at lære børn at svømme på gennem leg i vandet.

I efteråret 2017 indgik Helsingør Svømmeklub partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion og Helsingør Kommune og opnåede status som Talentudviklingsmiljø. Klubben er en del af Helsingør Kommunes samarbejde med Team Danmark, hvor svømning er én af satsningsidrætterne i Helsingør Kommune.

På konkurrencesiden har Helsingør Svømmeklub også i 2017 arbejdet målrettet på at udvikle et bæredygtigt konkurrencemiljø med henblik på at udvikle et stærkt seniormiljø, og gøre sig gældende i toppen af dansk svømning. Succesen er også målbar i forhold til udviklingen af antallet af konkurrencesvømmere i klubben, som har været støt stigende også i 2017. På juniorfronten er det lykkedes klubben at øge antallet af opnåede kvalifikationer til DM Junior fra tre svømmere til 22 svømmere på blot to sæsoner. Samtidig er antallet af juniorsvømmere generelt i klubben øget fra cirka 12 til 32. De seneste års resultater med blandt andet medaljer ved DM Junior viser, at klubbens talentmiljø er inde i en positiv resultatmæssig udvikling.

Helsingør Svømmeklub leverer en flot og målrettet indsats indenfor både bredde og talentudvikling og favner en bred vifte af målgrupper: børn, unge, voksne, ældre, elite som motionister og skoler. Hertil bidrager klubben også til integrationen i Helsingør Kommune.

Det var Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem Stine Sørensen som stod for overrækkelsen af den fornemme pris. På vegne af Helsingør Svømmeklub tog formand, Lars Heeno, imod prisen og takkede for den flotte anerkendelse. 

- Tak for prisen. Tak for de mange stemmer. Og tak for et godt samarbejde med både unionen og de mange klubber vi mødes med i processen for at blive en bedre svømmeklub. Tak.


Repræsentanter fra Årets Klub 2018 - Helsingør Svømmeklub. Fra højre: Dorthe Hietala (næstformand), Lars Heeno (formand) og Trine Gudnitz (afdelingschef) med datter på armen. Yderst til venstre Stine Sørensen, bestyrelsesmedlem Dansk Svømmeunion.

Forud for aftenens kåring har været en proces, hvor først alle medlemsklubber har kunnet fremsende indstillinger til Dansk Svømmeunion. Dernæst har et fagligt udvalg vurderet de indkomne indstillinger og udvalgt kandidater til prisen. Herefter er afgørelsen nået via en offentlig afstemning på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

Sidste år var det, som nævnt ovenfor, også Helsingør Svømmeklub, der blev hædret med titlen som Årets Klub. Året før – i 2016 – gik prisen til Hobro Svømmeklub.


Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

www.svoem.org