0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...
 

 Aktuelt

 Næste arrangement

22
Maj
2018
Svømning
Hvidovre Klubmesterskab 2018
Friheden
22
Maj
2018
Andet
Stævnefordelingsmøde og Netværksmøde om talentudvikling i Nordjylland
Aalborg svømmeklubs klublokaler
23
Maj
2018
Andet
AFLYST Netværksmøde Svømmeskoleledere Sydsjælland
Flintholm Svømmehal

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 Næste arrangement

24
Maj
2018
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion off18-3095
Århus svømmestadion
27
Maj
2018
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion off18-3096
Hobro idrætscenter
28
Maj
2018
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion off18-3112
Gymnastikhøjskolen, Ollerup

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

 Login

Flere funktioner kræver login: 

 

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


NY DEADLINE for indstillinger til Årets Klub, Årets Ildsjæl og Officialprisen.

    Tags:

19-02-2018

Hvem skal hædres som Årets Klub og Årets Ildsjæl, og hvem fortjener Officialprisen i år? Indstillingsdeadline: 25. februar

Af: Nora Thomsen


Oprindeligt var deadline for indstillinger sat til søndag den 18. februar. Vi har nu besluttet at rykke deadline en uge til søndag den 25. februar, så de, der har været væk på vinterferie i uge 7 også har mulighed for at nå det.

De tre priser - Årets Klub, Årets Ildsjæl og Officialprisen - er de tidligere to år blevet overrakt i forbindelse med Dansk Svømme Award. Som de fleste sikkert har hørt, afholdes der ikke i år en sådan award. Men derfor skal priserne jo stadig overrækkes. Ingen tvivl om det.
De tre priser vil blive overrakt i forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling lørdag den 21. april i Idrættens Hus, Brøndby.

Det er nu op til hele SvømmeDanmark at indstille kandidater til nominering.
 

Årets Klub 2018 – Meget mere end bare en klub!

Skal jeres klub hædres som Årets Klub 2018, så skal I fortælle, hvorfor netop jeres klub skiller sig ud. Årets Klub 2018 skal udover at deltage i de traditionelle trænings-, stævne- og mesterskabsudbud også kunne bryste sig af ekstraordinært arbejde for eksempelvis antimobning eller skolesamarbejde. Årets Klub 2018 er en vigtig spiller i sit lokalområde og har fokus på organisationens udvikling og trænere og lederes uddannelse, samtidig med, at klubben har skabt et miljø, der tiltrække flere forskellige medlemsgrupper. Læs mere her om kriterierne for indstillingen til Årets Klub 2018, som gælder for alle disciplinerne inden for Dansk Svømmeunion.

 

Årets Ildsjæl 2018 – Hvem brænder mest for svømmesporten?
Vi kender dem alle sammen. De nøglepersoner, der altid yder en ekstra indsats, der får sat hjulene i gang eller som er den faste støtte i klublivet. Året Ildsjæl 2018 kan være en frivillig, som yder en særlig indsats på enten klub-, region eller landsplan. Årets Ildsjæl kan enten være den, der sætter nye innovative initiativer i gang eller lægger et stort stykke arbejde i at få enderne til at mødes i hverdagen. Årets Ildsjæl kan arbejde inden for alle disciplinerne i Dansk Svømmeunion.

I kan med en indstilling til Årets Ildsjæl 2018 vise, hvor meget denne særlige person bliver påskønnet for sit arbejde. Læs mere her om kriterierne for indstillingen til Årets Ildsjæl 2018.

 

Officialprisen 2018 – Svømmehallens helt!
I dansk svømning har vi brug for dygtige officials, som weekend efter weekend træder til i svømmehallerne, så vi kan afholde stævner og konkurrencer. Modtageren af Officialprisen 2018 skal have gjort en særlig indsats for en klub eller Dansk Svømmeunion. Det er en person, som både kan have lagt en ekstraordinær indsats ved et arrangement eller som har haft sit virke over en længere årrække. Modtageren af Officialprisen 2018 udviser engagement og høj faglighed, som også kan være med til at skabe værdi for andre officials. Læs mere her om kriterierne for indstillingen til Officialprisen 2018


Hvortil sendes indstillinger og hvornår?
Indstillinger til ovennævnte tre priser sendes til Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlig, Nora Thomsen, på e-mail: nt@svoem.dk senest søndag den 25. februar.

 

Benyt jer af muligheden for at sætte fokus på jeres klubs initiativer, som kan være inspiration for resten af SvømmeDanmark. I kan med en indstilling være med til at sige tak til de mange frivillige og ildsjæle, som hver eneste dag gør et kæmpe stykke arbejde for jeres klub. Det fortjener de helt sikkert.

Husker du de tidligere modtagere af priserne? Se oversigten her.

Fem andre priser overrækkes ved Danish Open 2018
Foruden ovennævnte tre priser vil også følgende priser blive overrakt i år: Årets Damesvømmer, Årets Herresvømmer, Årets Træner, Årets Årgangs-/Juniortræner samt Talentprisen. Disse fem priser vil blive overrakt i forbindelse med Danish Open i Bellahøj Svømmestadion. Danish Open finder sted torsdag den 12. – søndag den 15. april. Nærmere info om overrækkelsestidspunkt vil blive offentliggjort senere.
 
Info om disse priser fremgår som nyheder på både www.svoem.dk og på www.svoem.org 
Hvad angår de to træner-priser (Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner) er der også kommunikeret ud herom på Dansk Svømmetræner Sammenslutnings hjemmeside – se www.dsts.org 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nora Thomsen på e-mail: nt@svoem.dk og på telefon: 44 39 44 53 / mobil: 21 49 09 37.