0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion ansætter Simon Winther som træneruddannelses- og ATK-konsulent

26-01-2018

46-årige Simon Winther tiltræder den nyoprettede stilling i Sportsafdelingen den 1. april.

Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunion har netop indgået aftale med Simon Brøgger Winther om en nyoprettet treårig projektstilling som træneruddannelses- og ATK-konsulent i Sportsafdelingen. 

 

I Dansk Svømmeunion er der glæde over, at det efter en ansættelsesproces med flere meget velkvalificerede kandidater, er lykkedes at indgå en aftale med Simon Brøgger Winther.Simons hovedopgave bliver at bidrage til at videreudvikle og styrke svømmesportens træneruddannelser (DIF niveau 2-4), samt øge videns- og kompetenceniveauet inden for talentudvikling, talentmiljøer samt målrettet og forsvarlig træning af børn og unge (Aldersrelateret Trænings-Koncept/ATK). Begge dele i samspil med Dansk Svømmeunions medlemsklubber.

 

- Viden, innovation og kompetence er sammen med talentfulde klubmiljøer to af vores fire strategiske pejlemærker for dansk svømmesport i vores sportslige strategi og handleplan. Jeg glæder mig derfor over, at vi nu får mulighed for at bringe ekstra medarbejderressourcer i spil på områderne, så vi i samspil med klubberne kan hæve overliggeren indenfor såvel vores træneruddannelser som talentudvikling og aldersrelateret træning, fortæller sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach og fortsætter:

 

- Jeg ser frem til at få Simon Brøgger Winther med på holdet i Sportsafdelingen. Med en baggrund fra idrætsstudiet på såvel Odense som Københavns Universitet, undervisningserfaring fra universiteterne og Dansk Svømmeunions trænerkurser, samt ikke mindst mange års trænererfaring fra danske klubmiljøer, kommer Simon med både en stærk teoretisk og praktisk erfaring fra det område, som han nu skal være med til at udvikle. Det ser jeg som et godt afsæt for, at dansk svømmesport kan nå ambitionerne på disse områder.      
 


Dansk Svømmeunions kommende træneruddannelses- og ATK-konsulent, Simon Winther.

 

Simon Brøgger Winther siger selv om sit kommende job som træneruddannelses- og ATK-konsulent i Sportsafdelingen:

 

- Jeg er utrolig glad for ansættelsen i unionen, specielt fordi det er et område som jeg brænder for, og hvor jeg føler, at jeg kan bibringe både viden og erfaring til opgaven. Det bliver en helt ny måde at arbejde på for mig, men det tror jeg lige er den udfordring jeg har brug for på nuværende tidspunkt, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Dansk Svømmeunions kommende medarbejder er 46 år, bosiddende i Farum med sin familie og kommer fra en stilling som cheftræner hos Hillerød Svømmeklub.

 

For yderligere information kan sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, kontaktes på mobil: 29 20 61 60.


 


Cookieindstillinger