0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Åbent for tilmelding til LivredderAkademi 2018

25-01-2018

Anden sæson af Dansk Svømmeunions og TrygFonden Kystlivredning LivredderAkademi er åben for tilmelding nu.

Af: Helen Witt Qvist

LivredderAkademi åbent for tilmelding til sæson 2018

 

Akademister fra 2017

 

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at der igen i 2018 afvikles et LivredderAkademi. Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning samarbejder for at styrke livredningskulturen i Danmark. LivredderAkademiet er en meget vigtig brik, i en målrettet indsats med at gøre flere i stand til at redde sig selv og andre i vand.

 

LivredderAkademiets første sæson

I august 2017 blev det første LivredderAkademi afviklet i samarbejde mellem Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning. 16 undervisere fra 11 forskellige klubber deltog i Akademiet. Det var tre meget intense dage, hvor deltagerne blev introduceret til livredning, og fik viden og færdigheder til at arbejde videre med livredning i deres klubber. Alle klubberne modtog en udstyrspakke med; 2 rescue boards, 2 redningstorpedo og 2 redningskranse. Efter Akademiets afslutning har underviserne i deres klubber, indarbejdet mere livredning på holdene. Desuden har der været afholdt opfølgningsbesøg i klubberne. Opfølgningsbesøgene har til formål at sikre, og hjælpe med til at klubber og undervisere lykkes med at indarbejde livredning i klubben.

 

LivredderAkademi 2018 – anden sæson

Med baggrund i de gode og positive erfaringer fra 2017, er det besluttet at vi fortsætter med at tilbyde klubber, og undervisere at komme på LivredderAkademi igen her i 2018. Afviklingen sker i perioden 31.7-2.8 på TrygFonden Kystlivredning Uddannelsescenter i Hvidovre. Igen i år varetages undervisningen af passionerede og dygtige livredderinstruktører fra TrygFonden Kystlivredning. Deltagerne får desuden mulighed for at komme helt tæt på livreddernes hverdag, da mange af livredningsaktiviteterne afvikles ved livreddertårnene på Brøndby, Ishøj og Vallensbæk Strand. Men det er ikke udelukkende strandaktiviteter, som er i fokus. På kurset bliver der fokuseret meget på at deltagerne får konkrete øvelser og viden med hjem til klubben, så underviserne bliver parate til at arbejde med livredning i svømmeskolen, hvor det er svømmebassinet der er omdrejningspunktet. 

   

Tilmelding og kontakt

LivredderAkademiet har i 2018 plads til 24 akademister. Tilmelding og yderligere information finder du her

Charlotte Wiwel, udviklingskonsulent Dansk Svømmeunion, mail: wiw@svoem.dk, mobil: 51 66 39 67

Michael Iwersen, uddannelsesleder TrygFonden Kystlivredning, mail: miw@svoem.dk, mobil: 30 35 81 88


 


Cookieindstillinger