0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny udgave af Moderne Svømning

16-12-2017

Dansk Svømmeunion lancerer ny udgave af Moderne Svømning på ny digital platform.

Af: Tobias Marling

Moderne Svømning har i næsten et halvt århundrede været den danske grundbog for god svømmeundervisning.
Nu lanceres en helt ny digital udgave med et væld af muligheder og inspiration til undervisning i eksempelvis grundfærdigheder, stilarter og livredning.

 

Dansk Svømmeunion ønsker med en ny udgave af Moderne Svømning at skabe ny inspiration, udvikling og et solidt vidensgrundlag for god svømmeundervisning i de danske svømmeklubber. Navnet Moderne Svømning stiller særlige krav til indholdet om, at det skal være den nyeste viden. Den nye udgave af Moderne Svømning er derfor udviklet som en digital platform med mere end 250 videoer, aktivitetsforslag, grafik og gode beskrivelser, som skal skabe et dynamisk grundlag for den gode undervisning i vand - alt med afsæt i vores motto: Svøm – leg og vind.


Fra grundfærdigheder til stilarter og tilbage igen

Platformens nye opbygning gør det lettere at skabe en grundlæggende kobling mellem grundfærdigheder, stilarter og pædagogik, så man nemt kan skabe en mere sammenhængende undervisning. En ny tilgang for denne udgave af Morderne Svømning er, at stilarterne er bygget op om grundfærdighederne, hvilket i praksis betyder, at du let kan veksle mellem aktiviteter i eksempelvis butterfly med fokus på vejrtrækning eller sætte fokus på balance i crawl. Både afsnittene om grundfærdigheder og stilarter er inddelt i niveauer, der giver aktiviteter på alle udviklingstrin i arbejdet med at lære børn at svømme.


"Moderne svømning er for alvor trådt ind i den digitale tidsalder med denne nye platform. Det løfter undervisningen i vand til et helt nyt niveau og vi er meget stolte af resultatet. Vi håber, at svømmeklubber, undervisere og andre vandglade godtfolk vil få stor glæde af det nye værktøj.” Stine Sørensen, bestyrelsesmedlem i Dansk Svømmeunion.

 

Den nyeste viden og inspiration – altid lige ved hånden

Den nye platform for Moderne Svømning giver mulighed for altid at have adgang til opdateret viden og forslag til gode aktiviteter. Det giver det bedste udgangspunkt for at skabe en lærerig og sjov undervisning i bassinet.


Moderne Svømning er udviklet til smartphone, tablet og lap-top, så du kan bruge den når du er på farten - i klublokalet, til undervisningen og derhjemme. Dansk Svømmeunion vil løbende opdatere indholdet i Moderne Svømning, så den nyeste viden og de nyeste værktøjer altid er let tilgængelig.


Find Moderne Svømning på svoem.pubfront.com

I finder Moderne Svømning på svoem.pubfront.com og kan læse mere på svoem.org. Hvis I har spørgsmål til Moderne Svømning, kan I kontakte udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion Patrick Lilius på tlf. 2062 2167 eller pl@svoem.dk.

 

Alle skal have adgang til den nyeste viden om god svømmeundervisning

Dansk Svømmeunion ønsker, at så mange svømmetrænere og klubber som muligt får adgang til at bruge Moderne Svømning. Prisen er bygget op efter Dansk Svømmeunions kontingentmodel og antallet af brugere er muligt at ændre gennem forhandling med Dansk Svømmeunion. I hele 2018 får alle klubber 500 kr. en introrabat på abonnementet på Moderne Svømning.

 

 


 


Cookieindstillinger