0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mere end 30.000 solgte billetter til EM i svømning

15-12-2017

Dermed er arrangørernes målsætning mere end opfyldt. Og der er stadig billetter til salg. 

Af: Nora Thomsen

EM i svømning er godt i gang i Royal Arena og torsdag aften sikrede Emilie Beckmann Danmark sin første medalje. I aften glæder de danske svømmefans sig uden tvivl til at se Pernille Blume i finalen i 100 meter fri.

 

Billetsalgs-målsætningen til EM i Svømning i Royal Arena har for arrangørerne været at nå 25.000 billetter i alt. Denne målsætning er nået for længst, da der allerede nu er solgt mere end 30.000 stk. Udover det, er der givet billetter til danske skoleklasser, som der er samarbejde med i forbindelse med EM. Dette selvfølgelig for at give børnene en fantastisk oplevelse, men også for at sætte fokus på, at svømning er en færdighed, en motionsform og en sport, der kan dyrkes på højt niveau, som det er tilfældet i disse dage i København.

Af de 30.000 billetter er mere end 20 procent af disse solgt til udenlandske fans, heraf mere end 10 procent til Sverige. Partnerne bag EM, Sport Event Denmark, Københavns kommune, Wonderful Copenhagen, Region Hovedstaden og Dansk Svømmeunion havde en målsætning om at komme over 10 procent udenlandske fans. 

- Vi er utrolig glade for, at vi her halvvejs igennem EM med de mere end 30.000 solgte billetter er langt over vores målsætning på 25.000 billetter. At mere end 20 procent af de solgte billetter er gået til udenlandske fans gør, at vi også er langt over vores mål om at sælge mere end 10 procent af billetterne til udenlandske fans, udtaler eventchef Mads Bang Aaen.

Selv om der allerede er solgt mange billetter er der stadig billetter til salg til en spændende finale weekend, som starter med et brag fredag aften, hvor Pernille Blume er i finalen på 100 meter fri og her blandt andet står over for verdensrekordholderen Sarah Sjöström og Ranomi Kromowidjojo, der torsdag aften vandt guld foran Emilie beckmann. Et andet af weekendens mange spændende løb er søndagens 50 m fri, hvor Pernille Blume ligeledes er til start.

Billetter kan købes ved direkte fremmøde i Royal Arena. De kan ligeledes købes via nettet her.

Mesterskaberne forløber frem til og med søndag den 17. december. Indledende afsnit begynder hver dag klokken 09.30, og finaleafsnittene har start klokken 17.00.
 

EM i Svømning 2017 afholdes i samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Hovedstadens Svømmeklub for det europæiske svømmeforbund, LEN.

Links
Billetsalg: www.ticketmaster.dk/swim
Hjemmeside: www.euroswim2017.com
Facebook: www.facebook.com/euroswim2017
Instagram: www.instagram.com/euroswim2017
Se danske løbstider på: http://www.svoem.dk/_files/em2017/dedanskesvmmere.jpg


Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

www.svoem.org


 


Cookieindstillinger