0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


NM i parasvømning, 22 svømmere fra Danmark

28-11-2017

Landshold, talenthold og udviklingshold satte punktum på 2018-sæsonen ved weekendens nordiske mesterskaber i Reykjavik, Island.


Efter at en tragisk naturkatastrofe i Mexico skubbede VM i parasvømning fra september til december valgte Parasport Danmark og landstræner Bjarne Kragh at sadle om og i stedet satse på de nordiske mesterskaber som sæsonens sidste store mål. Den beslutning belønnede de danske landsholdssvømmere med masser af medaljer og personlige rekorder på kolde Island, hvor der var konkurrence fra Estland, Færøerne, Island, Finland og Sverige.

 

- Nogle få tider var for langt fra niveau, men den samlede indsats har været meget god. Ikke mindst var det positivt, at Camilla Aagaard satte to danske rekorder, siger landstræner Bjarne Kragh.

 

Det blev blandt andet til individuelle nordiske titler til Niels Korfitz Mortensen (AGF), Jonas Larsen (Farum), Camilla Aagaard (Nord) og Laura Martens Christensen (Nord), og i alt var de seks landsholdssvømmere på medaljeskamlen hele 25 gange.

 

- Generelt har jeg svømmet nogle okay tider. Der har været gode tekniske ting, men der er stadig noget, der skal hjem og arbejdes med. Sæsonen har selvfølgelig båret præg af, at det var året efter PL og så aflysningen af VM, men jeg er tilfreds med mine resultater, siger Niels Korfitz Mortensen, der nu kan se frem til en kort vinterpause.

 

Talenter lyste op

Også de syv unge svømmere fra Parasport Danmarks Unge Atleter i Front-hold gjorde en god figur i det islandske bassin. Holdet gav bl.a. international debut til 13-årige Mille Dige From (Hørsholm), 14-årige Celia El Maghili Fisker og 14-årige Camilla Bite Witt (Erritsø), og alle tre svømmede flere personlige rekorder hjem. Jakob Heeb (Esbjerg) og Emma Oldager imponerede begge med nordiske titler i juniorgruppen.

 

- Vores unge har gjort det rigtig godt. Der var mange, der havde nerver på inden mesterskaberne, så det giver virkelig noget selvtillid og god erfaring at rejse hjem med en succesoplevelse. Samtidig har det socialt været rigtig godt for holdet at være af sted sammen til et internationalt stævne, siger Anne-Dorthe Andersen, der er projektleder på Unge Atleter i Front i Parasport Danmark.

 

Rekorder til udviklingsholdet

I sportsklasserne S14 og S16 for atleter med udviklingshandicap og Downs Syndrom var Danmark repræsenteret af ni svømmere, der til sammen leverede hele 27 personlige rekorder og hentede 10 medaljer. 15-årige Frederik Johansen (Korsør) blev den helt store medaljesluger med medaljer i alle sine fem starter.

 

- Vi er meget tilfredse. Overordnet har svømmerne præsteret rigtig godt, og vi har haft en fantastisk holdånd. Alle er blevet en god svømmeerfaring rigere, og Island har været spændende at opleve, siger Parasport Danmarks udviklingstræner Tine Aagaard.

 

Landsholdet:

 

U- holdet:       

Talentholdet: