0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årgangssamling 2017

23-11-2017

81 årgangssvømmere fra hele landet samles denne weekend i Esbjerg for at skabe udvikling og gode oplevelser

Af: Mette Skat Nielsen

I den kommende weekend, den 24.-26. november, afholdes Årgangssamling 2017 for kvalificerede årgangssvømmere fra Region Nordsjælland, Region Sydsjælland, Region Syddanmark og Region Midtjylland.

 

Årgangssamlingen er en samling for svømmere og deres trænere med fokus på socialt sammenhold, talentudvikling, årgangstræning og samarbejde på tværs af svømmeklubber. Samlingen finder sted på Esbjerg Vandrehjem og træningen kommer til at foregå i Svømmestadion Danmark.

I alt deltager 81 svømmere og 29 trænere på samlingen, som bliver den største Årgangssamling nogensinde.

 

Programmet på samlingen består blandt andet af sociale aktiviteter, teambuilding samt land- og vandtræning. På samlingen vil NTC-træner Mads Bjørn Hansen blandt andet undervise trænere og svømmere i tekniske færdigheder inden for starter og vendinger. Derudover vil lørdagen byde på en overraskelse i form af et besøg af en af de dygtige NTC-svømmere, som kigger forbi og fortæller om sin egen karriere. Der er altså lagt op til en rigtig god weekend med både læring og sjov.

 

Thomas Stub, Talentansvarlig i Dansk Svømmeunion, udtaler følgende om Årgangssamlingen 2017:

”Høj kvalitet og fokus på de rigtige indsatser i den daglige undervisning og træning af de yngste svømmere er helt afgørende for langsigtet udvikling og succes for Dansk Svømmesport. Årgangssamlingen giver de trænere, der arbejder med denne målgruppe muligheden for at skabe relationer, dele viden og udveksle ideer og erfaringer med henblik på en øget kvalitet i den daglige træning rundt omkring i landet. Et virkeligt godt initiativ.”

 

Samlingen er blevet til i et samarbejde mellem udvalgene i Region Nordsjælland, Region Sydsjælland, Region Syddanmark og Region Midtjylland, Sportsafdelingen og en gruppe af årgangstrænere, og er støttet økonomisk af de fire nævnte regioner samt Udviklingspuljen i Dansk Svømmeunion.

 

De 81 svømmere har kvalificeret sig til Årgangssamlingen ved at opnå en topplacering i medleyløb eller ”Medley Allround” ved Regionsmesterskaberne, som blev afviklet i de fire regioner i oktober og november. Se hvilke svømmere, der er udtaget og deltager ved Årgangssamlingen 2017 HER.

 

Følg Årgangssamlingen 2017 på Dansk Svømmeunions Facebook-side, hvor der løbende vil blive lagt billeder og opdateringer fra samlingen op.

De fire regionsudvalg – Region Nordsjælland, Region Sydsjælland, Region Syddanmark og Region Midtjylland – i Dansk Svømmeunion ønsker alle svømmere og trænere en rigtig god Årgangssamling! 


 


Cookieindstillinger