0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions Masterspris 2017 overrakt ved Åbne Københavnske Masters

04-11-2017

Prisen gik til tre ildsjæle, der har arbejdet sammen under overskriften ”rekord-teamet”.

Af: Nora Thomsen

Kort før start til lørdagens Åbne Københavnske Masters i Kastrup Svømmehal fik Dansk Svømmeunions næstformand, Jes Gydesen, ordet og overraskede her hallens gæster og aktive med overrækkelsen af en flot pris til tre ildsjæle indenfor masters.

De tre ildsjæle, som lørdag morgen blev hædret med Dansk Svømmeunions Masterspris 2017, var Ellen Garne (Gentofte), Ulrik Schäfer (Sigma Birkerød) og Linda Lund Tietze (Køge).

Ovennævnte tre personer har sammen løftet en stor og vigtig opgave med løbende at indhente resultater, indberette, notere og offentliggøre alle danske masters rekorder, som sættes ved talrige stævner både i ind- og udland.

- Og skulle nogen være i tvivl, så er der altså her tale om rigtig mange flotte rekorder, der løbende skal opdateres i diverse systemer, lød det blandt andet i Jes Gydesens tale.

I sin tale beskrev Jes Gydesen ligeledes hvordan de tre prismodtagere har søgt efter gode anvendelige løsninger til opgaven.

- I har som team formået at opbygge en god arbejdsrutine samt etableret nogle databaser, som gør, at ingen af de store stævner glipper, eller at én person sidder alene med en kæmpe, ja, næsten uoverkommelig arbejdsmængde efter eksempelvis et stort DM eller EM.

Ingen tvivl om, at indsatsen værdsættes højt af de danske masterssvømmere, som nu har et sted at følge med i status på de mange flotte præstationer. Og dermed også en i den grad velfortjent pris, som lørdag morgen blev tildelt de tre ildsjæle.


Rekordteamet fra højre: Ulrik Schäfer, Linda Lund Tietze og Ellen Garne.
Yderst til venstre: Dansk Svømmeunions næstformand Jes Gydesen. Foto: Caroline Suhr.

Dansk Svømmeunions årspriser udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til personer, klubber, hold eller disciplinudvalg, der har gjort en særlig indsats inden for et af unionens sportslige områder – således her indenfor masters.

Se tidligere modtagere af Dansk Svømmeunions årspriser.


 


Cookieindstillinger