0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Synkroprisen overrakt til ildsjæl

22-10-2017

Mia Heide modtager Dansk Svømmeunions Synkropris.

Af: Anna Katrine Sand

Mia Heide fra Gladsaxe Svømmeklub lægger en stor energi i at fastholde unge svømmere i klubben gennem synkro-sporten.

 

Mia Heide og Victor Valore i Gladsaxe Svømmehal.

 

Gladsaxe Svømmeklub kan bryste sig af at være en svømmeklub, der har kvalitetstunge tilbud til børn og unge, som gerne vil dyrke svømmesport, men der ikke nødvendigvis vil dyrke konkurrencesvømning.

 

Det er Mia Heide et lysende eksempel på og hun har som foregangskvinde for synkro i Gladsaxe Svømmeklub etableret en stræk afdeling, der giver børn og unge et udfordrende og sjovt træningsfællesskab.

 

Bestyrelsesmedlem i Dansk Svømmeunion Victor Valore overrakte lørdag eftermiddag Dansk Svømmeunions Synkropris til Mia Heide i forbindelse med et figurstævne i Gladsaxe.

 

Dansk Svømmeunion er grundlæggende bygget på frivillighed, for at skabe glæde ved vandaktiviteter, hvilket er meget synligt som deltager ved dagens stævne. Det er inspirerende at kunne give tilbage til dette miljø ved at hædre en af deres utrættelige ildsjæle, fortalte Victor Valore i sin tale under overrækkelsen. 

 

En del af beskrivelsen af Mia Heides arebejde for synkro-sporten kan læses her: 

 

- Mia Heide har på få år etableret en af de største synkro-klubber i Danmark med rigtig mange dygtige svømmere. Hun står ofte alene på kanten med 30 svømmere og formår alligevel at føre dem frem til guldmedaljer. Hun formår at engagere en masse forældre, der gerne hjælper ved stævner og som er blevet uddannet til dommere, som er en mangelvare i Danmark. Hun er også en ildsjæl på landsplan, der er med til at vise synkro-sporten frem, når hun skaffer svømmere til TV-programmer som ”5. halvleg” på Kanal 5, hvor deltagerne skal prøve kræfter med ”den hårdeste sport de nogensinde havde prøvet” (Citat fra komikker Carsten Bang) - Uddrag af indstillingen til Synkro-prisen. 

 

Mia Heide var overvældet og glad for at modtage prisen til synkrostævnet lørdag eftermiddag.

 

Tillykke til Mia Heiden med det flotte bevis på sit store arbejde og til Gladsaxe Svømmeklub, der huser en unik ildsjæl.

Dansk Svømmeunions årspriser udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til personer, klubber, hold eller sektioner, der har gjort en særlig indsats inden for et af unionens sportslige områder – således her indenfor synkro.

 

Se tidligere modtagere af Dansk Svømmeunions årspriser

 

  

Bestyrelsesmedlem Victor Valore overrækker Dansk Svømmeunions Synkropris til Mia Heide i Gladsaxe Svømmehal.


 


Cookieindstillinger