0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions Vandpolopris 2017 overrakt lørdag ved NM for klubhold

07-10-2017

Prisen blev tildelt Britt Kejser Greve - en mangeårig ildsjæl indenfor dansk vandpolo.

Af: Nora Thomsen

Hvis man siger mangeårig turneringsansvarlig, sektionsmedlem, holdleder for U17 piger, ansvarlig for ungdomsarbejde – herunder arrangør af rejser for ungdomslandsholdene til internationale turneringer - rammer man meget godt noget af alt det, som Britt Kejser Greve har været med til at løfte for dansk vandpolo gennem en årrække.

Det var nogle af ordene som lød i Bellahøj Svømmestadion lørdag eftermiddag, da NM for klubhold i vandpolo holdte en pause og lod Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Danielle Keller, overraske Britt Kejser Greve med en velfortjent anerkendelse for mange års imponerende indsats for dansk vandpolo.

- Du (Britt Kejser Greve, red.) har i mange år fungeret som turneringsansvarlig for Svømme Region Vest, hvor du sørgede for struktur, således at turneringerne fungerede godt. Og du har som medlem af Vandpolosektionen (i dag Vandpoloudvalget, red.) været ansvarlig for meget af ungdomsarbejdet samt været primus motor for flere store internationale vandpoloturneringer, med alt hvad det indbefatter. Foruden indsatsen på unionsniveau gennem mange år, fortsætter du i dag dit frivillige engagement på klubniveau som formand for Tommerup Svømmeklub, hvor du også arbejder for vandpolosporten. Her er du blandt andet stævne-koordinator for klubbens internationale vandpolo-turneringer og arrangør af Tommerup Vandpolo Camp, lød det blandt andet i Danielle Kellers tale.


Det var en glad prismodtager, der lørdag blev hædret for en flot indsats for dansk vandpolo i Bellahøj Svømmestadion.
Britt Kejser Greve med buket, glasvase og diplom side om side med Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Danielle Keller.  

Dansk Svømmeunions årspriser udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til personer, klubber, hold eller sektioner, der har gjort en særlig indsats inden for et af unionens sportslige områder – således her indenfor vandpolo.

Se tidligere modtagere af Dansk Svømmeunions årspriser.


 






Cookieindstillinger