0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

18
Oktober
2021
Aqua Camp Uge 42 Skovbakken Svømning
Vejlby IK Svømmeafdeling
Vejlby Centervej 53
8240
Risskov
18
Oktober
2021
AquaCamp efterårsferien Svømmeklubben Nord
Svømmeklubben Nord
Skolevej 2
9400
Nørresundby

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Børn med særlige behov

13. november Korsør

 

Svømningens Grunduddannelse

Foråret Kalundborg

Foråret Præstø

Official kurser

Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion

28. oktober Solrød

10. november Sønderborg

 

Modul 2 - Bane-, mål- og vendedommer

23. oktober Taastrup

31. oktober Solrød

13. november Sakskøbing

 Næste arrangement

23
Oktober
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3761
Taastrup Svømmehal
23
Oktober
2021
Officials
Modul 6 - Stævnesekretær OM621-3736
Ringsted Svømmehal
24
Oktober
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3678
DGI-huset Aabybro

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Slagelse Svømmeklub, Slagelse Kommune og Dansk Svømmeunion indgår partnerskabsaftale med Slagelse Svømmeklub som talentudviklingsmiljø.

28-09-2017

Af: Nora Thomsen

Partnerskabet skal løfte talentudviklingen i svømmesporten i Vestsjælland - blandt andet gennem forbedrede træningsvilkår og ved at ruste svømmerne bedre til en udvikling mod internationalt seniorniveau.

 

Slagelse Kommune og Team Danmark indledte i september 2016 et tæt samarbejde om at være Elitekommune for at styrke talentudviklingen i den vestsjællandske kommune. Med dagens underskrift af en partnerskabsaftale mellem Slagelse Svømmeklub, Slagelse Kommune og Dansk Svømmeunion tages endnu et skridt i retningen mod stærkere talentmiljøer i Vestsjælland. Denne gang er det med sigte på at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.


Partnerskabsaftalen blev underskrevet torsdag formiddag i Slagelse Svømmehal.
Fra venstre: Slagelse Kommunes borgmester Sten Knuth, elitekoordinator Slagelse Kommune/Slagelse Talent & Elite Puk Hvistendal, sportschef Dansk Svømmeunion Lars Green Bach og Malene Mantzius, næstformand Slagelse Svømmeklub. Foto: EVANFOTO.dk  

- Vi glæder os over, at vi nu er nået i mål med en partnerskabsaftale med Slagelse Svømmeklub og Slagelse Kommune. En aftale, som kan forbedre Slagelse Svømmeklubs muligheder for sportslig udvikling af træningsmiljøet, og bidrage til en styrket sammenhæng mellem junior- og seniorsvømning på internationalt niveau i dansk svømmesport, udtaler sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, og fortsætter:

- Sportslige partnerskaber med klubber og kommuner er en del af vores aktuelle sportslige strategi og handleplan, og i Slagelse har vi oplevet, at vi både har en klub og en kommune med en klar strategi for, hvad de kan og vil på dette område. Det er en rigtig god platform for et partnerskab om talentudviklingsmiljøet. For et lille land som Danmark, som konkurrerer med større og mere ressourcestærke nationer i en verdensomspændende sportsgren som svømning, er det af stor betydning, at vi kan etablere stærke partnerskaber og skabe grobund for et stadigt tættere samarbejde.

Formand for Slagelse Svømmeklub, Mikkel Ipsen, ser dette som en helt naturlig forlængelse af det gode samarbejde, der allerede er etableret med Slagelse Kommune og Dansk Svømmeunion.
 

- I Slagelse Svømmeklub har vi gennem de senere år været på en rejse, hvor vi har gjort alt, hvad der stod i vores magt for at forbedre træningsmiljøet for vores svømmere. Dette har resulteret i en masse gode resultater samt en sund og stærk ”fødekæde” af dygtige svømmere hele vejen fra vores svømmeskole til vores bedste konkurrencehold. Ambitionen har hele tiden været at udvikle flest mulige svømmere, og med denne partnerskabsaftale, er vi klar til at tage næste skridt og sikre, at Slagelse vil blive det naturlige regionale knudepunkt for talentudviklingen indenfor konkurrencesvømning. Vi kan samtidig være med til at sikre en god overlevering til større træningsmiljøer for de svømmere, som vokser ud af det lokale træningsmiljø i Slagelse. Jeg glæder mig til at tage fat på opgaven, og sammen med Slagelse Kommune og Dansk Svømmeunion sikre, at træningsvilkårene for alle de mange dygtige svømmere i regionen bliver endnu bedre, udtaler formand for Slagelse Svømmeklub, Mikkel Ipsen.

Stén Knuth (V), borgmester i Slagelse Kommune, er glad for den indgåede partnerskabsaftale mellem kommunen, svømmeklubben og Dansk Svømmeunion:

- Aftalen her er endnu et stort skridt i udviklingen af vores kommune som Team Danmark Elitekommune. Vi har i lang tid gjort meget for at udvikle mulighederne for både bredde- og eliteidræt i kommunen, blandt andet med et topmoderne sportscollege og et nyt vandsportscenter godt på vej, og vi er rigtig glade for, at vi nu får endnu en stærk partner, som kan være med til at skabe nye muligheder for vores elitemiljø og understøtte vores talentstrategi.

Partnerskabsaftalen mellem Slagelse Svømmeklub, Slagelse Kommune og Dansk Svømmeunion forløber over perioden 1. oktober 2017 - 30. september 2019.

For yderligere information:
Mikkel Ipsen, formand, Slagelse Svømmeklub, mobil: 61 55 97 68.
Stén Knuth, borgmester, Slagelse Kommune, mobil: 24 40 01 11.
Lars Green Bach, sportschef, Dansk Svømmeunion, mobil: 29 20 61 60.


Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

www.svoem.org