0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

U13 og U15 til vandpoloturnering i Berlin

11-09-2017

Her i sidste weekend var U13 og U15 landsholdet til turnering i Berlin. De forskellige hold der deltog er: Neukölln, Duisburgm, Plauen, Bochum, Postdam og Spandau. Først og fremmest en stor tak til de forældre, hjælpetrænere og venlige sjæle, som var med til at gøre, vi kom afsted.

Af: Katrine Cohen

Udtalelse fra landsholdstræner Magnus Malmberg U13

Vi kom sent om natten og havde en morgenkamp mod Spandau, som er det bedste hold i turneringen, på trods af det, blev det til en uafgjort kamp (ligesom sidste år). Spillerne gjorde det generelt godt, vi udnyttede ikke vores mand-mere-situationer godt nok, som vores 2-meter skaffede os mange af.

Næste kamp var imod Postdam, som vi desværre tabte med to mål imod, men en flot og meget tæt kamp hele vejen igennem. Den sidste kamp var om aftenen imod Neukölln’s andet hold (de havde to i turneringen), for at sige det lige ud; var det en lortekamp, vi endte med at vinde med 6 mål, men var en kamp man skulle have vundet med 20 mål og det fik spillerne sandelig også at vide i midten af kampens hede, hvorefter kampen vendte til et noget positivt spil.

Om søndagen spillede vi imod Bochum, som var en hård kamp i starten, men spillerne havde bestemt lært fra den dårligere aftenkamp og spillede sammen som et hold og leverede et flot spil vandpolo og blev til en ”let” sejrer i sidste periode med 6 mål.

Generelt var det aldrig tanken, at spillerne skulle ned at vinde kampe i den her turnering, men at få tæsk, møde nogle meget større spillere end dem selv og generelt lære en masse fra dem. Det var ligegyldigt om de vandt eller tabte, fokus var at få dem spillet sammen, afprøve forskellige taktikker og pladser i vandet og jeg vil bestemt sige at disse mål er lykkes, så det har været en rigtig god og lærerig weekend.

 

 

Udtalelse fra landsholdstræner Florin

Vi synes det gik godt dette år, til trods for at drengene ikke har trænet sammen som et hold siden foråret. Holdet viser potentiale, spillerne er dygtige og arbejder hårdt, men for at blive et stærkere hold, en familie, mangler vi noget mere træning sammen.

I år havde vi nogle nye spillere med for at teste dem, og de har bestemt ikke skuffet os. De har derimod vist sig som en styrke til holdet, vi glæder os til at arbejde mere med dem fremadrettet.

Selve turneringen startede, som vi plejer, med en værre gang rod. Holdet kunne slet ikke finde sig selv eller hinanden. Vi arbejder på at få brudt denne dårlige vane for holdet. Efterhånden spillede de sig igennem turneringen med bedre og bedre samspil, og det er vi rigtig glade for at se. Holdet udviklede sig for hver kamp og gav ikke op, heller ikke da vi spillede mod stærke tyske hold der med garanti bruger mere tid på at træne sammen end os, da de alle var klubhold. Havde sommerpausen ikke været så lang, og havde spillerne trænet mere sammen kunne vi helt sikkert have gjort det helt anderledes, vi kunne endda have vundet et par af vores kampe, så det er bare målet til næste år. Men alt i alt er vi begge meget tilfredse med turneringen, netop fordi vi kunne se en udvikling, samt spillerne har det godt sammen så vi ser klare muligheder for forbedring af mængden af fælles træninger.

For vores vedkommende bliver de næste par måneder meget travle, vi vil gøre vores bedste for at få gjort holdet stærkere og bedre, vi vil stille op til NM i Litauen, hvor vi naturligvis går efter guldet, og for at opnå vores mål vil vi forsøge at skaffe så mange ekstra træningstider til spillerne som overhovedet, vi arbejder også på en træningslejr inden vi tager afsted til NM,

Til slut vil vi gerne sige tak til forældrene for deres støtte og for lån af drengene, vi håber I vil blive ved med at hjælpe os i fremtiden. Mange tak for denne gang og vi glæder os til at komme afsted med spillerne næste gang.

 

Video og interview fra turen

https://www.youtube.com/watch?v=qWIzhpjvnc0&feature=share


 


Cookieindstillinger