0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Skal din klasse til Skole EM?

29-08-2017

I anledning af EM i Svømning i København inviterer Dansk Svømmeunion alle 4. og 5. klasser til Skole EM i november.

Af: Anna Marie Birkbak

Til december skal Danmark være værter for EM i Svømning, hvor Europas bedste svømmere besøger Royal Arena for at konkurrere om medaljer og ære. Denne svømmefest skal dog ikke kun være for eliten, men for alle vandglade sjæle.

 

Derfor kan alle 4. og 5. klasser i Region Hovedstaden nu deltage i Klassen Svømmer til EM - en kvalifikationsdyst, der afgør, om man går videre til Skolernes EM den 16. og 17. november.

 

Til det store finalestævne på Bellahøj Svømmestadion kæmper klasserne sammen om medaljer og diplomer samt billetter til det rigtige EM i Royal Arena, som foregår i december. Skole EM får desuden besøg af EM-maskotten Dana og én af de danske svømmestjerner.

 

Kvalifikation

Kvalifikationen foregår i klassens egen svømmeundervisning igennem svømmedysten Klassen Svømmer til EM – et koncept, som læner sig op ad Dansk Svømmeunions dyst: Klassen Svømmer Langt. Underviserne registrerer, hvor langt klassen svømmer inden for 20 minutter. De klasser, der tilbagelægger flest meter, kvalificerer sig til Skole EM-finalen.

 

Du kan som lærer tilmelde din klasse til Klassen Svømmer til EM allerede nu og seneste den 15. september – registrering af resultatet skal ske senest den 16. oktober 2017.

 

Tilmeld klassen her
Læs mere om Skole EM her

 

Vigtige datoer
7. august: Åbent for tilmelding
15. september: Tilmeldingsfrist
15. sept. – 15. okt.: Svømmedysten Klassen Svømmer til EM afholdes
16. oktober: Indberetningsfrist
18. oktober: Finaledeltagerne offentliggøres
16. – 17. november: Skole EM-finale for hhv. 4. og 5. klasser

 

Fakta om EM
EM i Svømning 2017 afvikles den 13.-17. december i Royal Arena i København i samarbejde mellem Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og Region Hovedstaden.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: Eventchef, EM i Svømning 2017, Mads Bang Aaen, +45 28 97 78 42, mbak@svoem.dk.


 


Cookieindstillinger