0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmarks dygtigste svømmere klar til DM på langbane 2017

04-07-2017

215 svømmere er samlet til DM 2017 i Bellahøj Svømmestadion de kommende dage.

Af: Nora Thomsen

Har du lyst til at opleve nogle af Danmarks stærkeste seniorsvømmere i intern konkurrence om DM-titler? Så får du chancen fra på torsdag den 6. juli til og med søndag den 9. juli i Bellahøj Svømmestadion.
Her afholder Dansk Svømmeunion i samarbejde med Hovedstadens Svømmeklub Danmarksmesterskaber på langbane 2017.

I alt 215 svømmere fordelt på 40 klubber vil være klar ved startskamlerne over de fire konkurrencedage.
Der svømmes hver dag to afsnit - indledende afsnit og finaleafsnit. Indledende afsnit begynder hver dag klokken 09.30 og finaleafsnittene hver dag klokken 17.00. 

Fokus på både mesterskabstitler og kravtider til den kommende sæson
For rigtig mange af svømmerne er fokus på mesterskabsplaceringerne og præstationsudvikling, hvor der vil være en intens kamp om først og fremmest podieplaceringerne – individuelt, i holdkapper og som klub/startfællesskab i den samlede klubkonkurrence. Derudover vil flere af svømmerne også have mulighed for at gå efter kravtider til næste sæsons landsholdsaktiviteter. Det bliver således spændende at se, hvor mange svømmere, der byder sig til i forhold til svømning i en international kontekst i næste sæson enten på landsholdet (senior) eller til aktiviteter i senior-udviklingsprogrammet ”Great Danes”.
 

VM-svømmere tester formen af på Bellahøj
Hovedparten af de i alt 15 svømmere, som skal repræsentere Danmark ved VM om blot to uger, er tilmeldt mesterskabet. De vil benytte lejligheden til at teste konkurrenceformen af som en del af deres VM-forberedelse, inden de den 13. juli rejser på VM-træningslejr i Hódmez?vásárhely. Blandt svømmerne vil være olympisk mester, Pernille Blume, og OL finalisterne Rikke Møller Pedersen samt Viktor Bromer.

Følg mesterskaberne via livetiming
Den bedste oplevelse af mesterskaberne opnår man naturligvis ved at møde op i Bellahøj Svømmestadion og mærke stemningen, når der kæmpes om topplaceringer. Kan det ikke lade sig gøre, er der dog også den mulighed at følge slagets gang via livetiming på: http://livetiming.dk/?cid=3304 samt via streaming på SuperLive (enten via livetiming.dk eller app’en ”LiveTiming”).


Mesterskaberne åbnes officielt ved Michael Gatten, medlem af Københavns Borgerrepræsentation og næstformand i Team Copenhagen, forud for finaleafsnittet torsdag den 6. juli klokken kl.16.50.

Der er fri adgang til mesterskaberne på Bellahøj Svømmestadion, Bellahøjvej 1, 2700 Brønshøj. Kig’ forbi og oplev dansk elitesvømning, når det er allerbedst.

Kontaktpersoner
Under DM på langbane er stævnets lokale kontaktperson Elisabeth Grandt, som kan kontaktes på mobil: 40 76 71 72.
Dansk Svømmeunions sportschef, Lars Green Bach, kan kontaktes på mobil: 29 20 61 60.

 

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

www.svoem.org


 


Cookieindstillinger