0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Livredderpatrulje for svømmeklubber

16-06-2017

Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning inviterer medlemsklubber til at besøge livredderpatruljen på de danske strande!

Af: Caroline Kleemann Falster

TrygFonden Kystlivrednings livredderpatruljernstår klar til at tage imod jeres svømmeklub og lave livredningsaktiviteter i vand og på land for jeres nuværende medlemmer og/eller kommende medlemmer børn som unge på de danske strande i sommeren 2017!

Alle deltagere får, foruden en fed oplevelse, et livredderdiplom med hjem, når de har bestået livredderpatruljens test.

 

Som klub er det en oplagt mulighed for at sætte ekstra fokus på badesikkerhed og livredningsaktiviteter.

 

Vi opfordrer til, at I som klub benytter tilbuddet til at lave en åben event for klubbens medlemmer – måske i forbindelse med en AquaCamp - eller benytter muligheden til at invitere lokalsamfundet og/eller strandens gæster til at deltage i aktiviteterne og samtidig gøre opmærksom på jeres klub for potentielle nye medlemmer. Det kan også være, at I vil bruge eventen til at skabe presseomtale af jeres klub om en god sags tjeneste eller invitere klubbens instruktører til at få inspiration til undervisning i livredning.

 

I finder en oversigt over hvor og hvornår Livredderpatruljen kommer forbi en strand i nærheden af jeres klub her! Det koster ikke noget at være med, men I må meget gerne registrere jer i ovenstående link og udfylde informationer om, hvilken strand I besøger, hvilken dag og hvor mange deltagere i forventer at have med. 

 

Livredderpatruljen står klar til at tage imod jer kl. 12.30-15.00 de pågældende dage, og det eneste I selv skal sørge for at have med er badetøj, håndklæder, en madpakke og ellers godt humør og gå-på mod!

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på de danske strande i sommeren 2017!

 

Yderligere information:

Læs mere om Livredderpatruljen på www.respektforvand.dk/i-vandet/livredderpatruljen. Her kan i også finde mere viden og materialer.

For yderligere information, kontakt din lokale klubkonsulent eller Caroline Kleemann Falster på ck@svoem.dk eller telefon: 6112 8187.


 


Cookieindstillinger