0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions æresbevis til afgående bestyrelsesmedlem Susanne Glasius Tischer

29-04-2017

Hædren fandt sted i forbindelse med unionens årlige generalforsamling.

Af: Nora Thomsen

I forlængelse af Dansk Svømmeunions generalforsamling lørdag på Scandic Bygholm Park i Horsens blev Susanne Glasius Tischer tildelt et af Dansk Svømmeunions mest fornemme ærestildelinger i form af et æresbevis.

Det var Dansk Svømmeunions formand, Kjeld Egebo Larsen, der forestod overrækkelsen af den flotte pris til Susanne Glasius Tischer.
 
I præcis 10 år har Susanne været medlem af Dansk Svømmeunions bestyrelse. De første år som menigt medlem, herefter i en årrække som næstformand. Ved dagens generalforsamling havde Susanne besluttet at stoppe sit virke i bestyrelsen, hvorfor det var som afgående bestyrelsesmedlem, at Susanne blev hædret i forlængelse af formiddagens generalforsamling.

Forud for sit engagement i unionsbestyrelsen, var Susanne i flere år formand for svømmeklubben GI40. Her var hun en af drivkræfterne bag fusionen mellem de to traditionsrige klubber GI40 og Svømmeklubben Hermes i 2007 til GI40Hermes.

Med en uddannelse som læge har Susanne gennem årene lagt ressourcer i arbejdet som stævnelæge ved flere mesterskaber og åbent vand-arrangementer. I internationalt regi blev Susanne i 2016 valgt ind i det europæiske svømmeforbunds (LEN) medicinske komité. En post, som Susanne fortsætter med at varetage fremadrettet.

Ét område, som Susanne har været med til at løfte fra første færd tilbage i 2014, er Dansk Svømmeunions samarbejde med Børnehjertefonden om at træne børn med hjertesygdomme op til at kunne deltage i unionens ”Den store svømmedag”. Her har Susanne været med til at skabe en ro og tryghed omkring projektet for såvel de deltagende børn og som for deres forældre. Og Susanne har altid været frisk på at hoppe i vandet og svømme side om side med børnene i forbindelse med selve afholdelsen af ”Den store svømmedag”.

I Kjeld Egebo Larsens tale til Susanne lød det blandt andet:

- I bestyrelsen har du brændt for breddearbejdet og ikke mindst hele livredningssagen – blandt andet som styregruppemedlem i samarbejdet med Trygfonden Kystlivredning. Du har faktisk også selv været aktiv kystlivredder på et tidspunkt. Men det har ikke betydet, at du ikke har interesseret dig for alt det andet, som foregår i unionen. Du har engageret dig i alle problemstillinger og strategiarbejdet, når vi har diskuteret tiltag, som skal udvikle unionen.


Om prismodtageren blev det også fortalt, at Susanne altid har været velforberedt og altid har taget aktivt del i diskussionerne i bestyrelsen.

- Ingen er i tvivl om, at du har dine meninger og holdninger til tingene, og du har altid haft en dejlig uhøjtidelig og bramfri måde at tilkendegive dine meninger på i bestyrelsen. Jeg har altid beundret din energi og vilje og takker dig for din indsats for Dansk Svømmeunion og svømmesporten, sluttede formand Kjeld Egebo Larsen af.


Sidste dag som bestyrelsesmedlem i Dansk Svømmeunion for Susanne Glasius Tischer. Her sammen med formand Kjeld Egebo Larsen oven på overrækkelsen af SVØMs æresbevis.

Om SVØM æresbevis
SVØM æresbevis udgør den højest opnåelige udmærkelse for alle engagerede inden for svømmesporten i Dansk Svømmeunion. Som påskønnelse til personer, der har ydet en særlig indsats for svømmesporten. 

Tidligere modtagere af SVØMs æresbevis.


 


Cookieindstillinger