0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nye vandpololandstrænere på plads

08-02-2017

Vandpolo er blevet forstærket og fornyet på tre landstrænerposter

Af: Katrine Cohen

Vandpolosektionen har ansat tre nye landstrænere - Emilie Sørensen, Rui Moreira og Laura Skovsen Olsen.
 
Landstræner for U17 piger - Emilie Sørensen, 24 år
 
Emilie Sørensen har spillet vandpolo i 14 år, men har været nødt til at stoppe en aktiv karriere i daværende OSFL og på seniorlandsholdet, da hun fik en alvorlig skulderskade.  Hun ønsker at blive ved med at være en del af sporten, og hun vil nu bruge den erfaring, hun har gjort sig i sin tid som spiller, på kanten. Udover at bruge tid på vandpolo, har Emilie senest været i beredskabstyrelsen, hvor hun blev uddannet brandmand og redningsspecialist. Hun vil sener søge ind på redderuddannelsen og også hos Odense brandvæsen. 
 
Emilie står for U17 pigerne sammen med holdleder Lars Bruun.
 
Landstræner for U17 drenge - Rui Moreira, 39 år
 
Rui Moreira har spillet vandpolo i mange år (siden 1986) og har vundet det portugisiske mesterskab 12 gange, den portugisiske pokal 8 gange og super cup'en 6 gange. Han har spillet på det portugisiske landshold siden 1993, og han har været træner siden 1999. Rui har været i Danmark siden 2013,hvor han har været spillende træner hos FREM og har været med til at sikre klubben flere mesterskaber. Rui har en universitetsuddannelse i sport og idræt fra Portugal og han driver sit træningscenteret Sport&HealthClub i Odense.
 
Landstræner for damesenior - Laura Skovsen Olsen, 22 år
 
Laura Skovsen Olsen har spillet vandpolo siden hun var 6 år og har spillet på landsholdet i en kort periode, og hun kommer fra en familie med stærke traditioner for sporten. Laura læser pt på Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor hun bl.a. har lært om kroppens bevægeapparat og om formidling og læring - elementer hun ser frem til at bruge i sit virke som landstræner. Laura har tidligere været vandpolotræner for ungdomshold, svømmetræner for børn og voksne, svømmetræner for børn med særlige behov, hjælpelærer for synshandicappede. 

 

 

Vandpolosektionen byder alle tre trænere hjerteligt velkommen og glæder sig til det fremtidige samarbejde.