0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Elisabeth Ketelsen tildelt Dansk Svømmeunions Masterspris 2016

16-01-2017

Prisoverrækkelsen fandt sted ved Østdanske Masters Mesterskaber lørdag i Herfølge.

Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunions Masterspris 2016 blev lørdag overrakt til en noget overrasket Elisabeth Ketelsen i Herfølge Svømmehal. Overrækkelsen fandt sted samtidig med at hallen var fyldt med masterssvømmere som deltog ved Østdanske Masters Mesterskaber.

Det var Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Lars Warm, som kiggede forbi mesterskaberne med den flotte anerkendelse. Her fremhævede bestyrelsesmedlemmet i sin begrundelse for overrækkelsen blandt andet den målrettede og meget dedikerede måde hvorpå Elisabeth har svømmet sig til et højt internationalt niveau, som har resulteret i både mastersverdensrekorder og talrige guld- og sølvmedaljer til Danmark.
I 2015 overgik Elisabeth sig selv ved at snuppe ikke mindre end 26 guldmedaljer, hvoraf de 11 var i forbindelse med internationale mastersmesterskaber. I 2016 fortsatte svømmeren fra Swim Team Taastrup med de imponerende præstationer, hvor det blev til syv nordiske og syv danske rekorder.

Se Elisabeth Ketelsens medaljeoversigt her.


En glad Elisabeht Ketelsen sammen med bestyrelsesmedlem
Lars Warm i Herfølge Svømmehal lørdag eftermiddag.

74-årige Elisabeth anses af svømmekammerater som en meget engageret og dedikeret svømmer og ven, som altid hjælper og videndeler gode svømmeråd. Hun går også op i mad, sundhed og sygdomsforebyggelse og har her altid et godt råd til sit svømmenetværk.

Elisabeth har viet sit liv til masterssvømningen og er en fremragende rollemodel for masterssvømningen i Danmark.

Flotte ord fra bestyrelsesmedlem, Lars Warm, der lykønskede med både diplom og en smuk glasvase til hallens store applaus.

Læs mere om Dansk Svømmeunions Masterspris og se hvem der tidligere har modtaget prisen på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

Tillykke til Elisabeth Ketelsen med den flotte pris.

Dansk Svømmeunion