0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Jeanette Ottesen og Emilie Beckmann svømmer sig videre til semifinalerne torsdag

08-12-2016

Farum-svømmeren Anders Lie Nielsen fortsætter de forrygende takter i kortbanebassinet i Windsor.

Af: Nora Thomsen

Tredjedagen af VM på kortbane i Windsor, Canada, sikrede Danmark endnu to svømmere i mesterskabernes finaleafsnit.

 

I damernes indledende 50 m butterfly leverede både Jeanette Ottesen, Vejle Svømmeklub Triton/NTC, og Emilie Beckmann, Tune IF/GTI/NTC, solide præstationer og svømmede sig sikkert videre til aftenens semifinaler i disciplinen. Mens Jeanette med tiden 25,38 svømmede i tredjehurtigste indledende tid, sluttede Emilie på en delt syvendeplads i tiden 25,88. Tiden var samtidig en flot tangering af Emilies hidtidige bedste tid på distancen.

Anders Lie Nielsen, Farum Svømmeklub/USA, viste igen i dag at han er forrygende godt svømmende. Anders leverede endnu en overbevisende præstation, i et for ham noget sekundært løb med ny personlig rekordtid i 50 m fri på 21,86. Tiden rakte til en samlet placering som nummer 25, hvilket er en markant forbedring af den rangering som nummer 73, Anders gik ind til mesterskaberne med i disciplinen.  

I herrernes 100 m individuel medley deltog både Daniel Skaaning, STT-VAT/NTC, og Viktor Bromer fra Aalborg Svømmeklub. Daniel svømmede et udmærket løb i tiden 53,89, som resulterede i en samlet placering som nummer 21 - nogle få tiendedele fra hans bedste tid og to pladser op på den indledende rangering i disciplinen. Den danske butterflyspecialist Viktor Bromer sluttede noget fra hans hidtidige bedste tid som nummer 36 med tiden 55,64.

Dagens indledende afsnit bød også på danskere i aktion i rygcrawldisciplinen. I damernes 200 m rygcrawl svømmede Sarah Bro, Holbæk Svømmeklub/NTC, ny årsbedste med tiden 2.09,11 og sluttede med en placering som nummer 21. I herrernes 50 m rygcrawl stod Farum Svømmeklubs Magnus Jakupsson for den danske repræsentation. Han noteres for tiden 35,31 og slutter også som en sammenlagt nummer 21 i disciplinen.

Se alle resultater på: http://omegatiming.com/Sport?sport=AQ  

Opsamlende kan vi i torsdagens finaleafsnit se frem til følgende løb med dansk deltagelse:
50 m butterfly for damer, semifinaler: Jeanette Ottesen, Vejle Svømmeklub Triton/NTC (i semifinale 2) og Emilie Beckmann, Tune IF/GTI/NTC (i semifinale 1).
Finaleafsnittet begynder klokken 00.30 dansk tid.

Fakta:
Detaljeret VM-program for de danske svømmere.
Vær’ opmærksom på, at der er seks timers tidsforskel mellem Windsor og Danmark. Indledende afsnit starter således klokken 15.30 dansk tid og finaleafsnit klokken 00.30 dansk tid.

Officiel hjemmeside:
http://www.fina.org/content/13th-fina-world-swimming-championships-25m-2016


Følg med via en særlig app med fokus på VM i Canada
Som et helt nyt tiltag har FINA for første gang udviklet en app, som giver interesserede mulighed for at få direkte adgang til informationer om mesterskaberne, resultater, atlet-info, videoer med meget mere. App’en er gratis og kan downloades her.

Følg med live via TV2
Har du adgang til TV2’s platforme har du mulighed for at følge med live. Indledende afsnit vises på TV2 SPORT og TV2 PLAY fra klokken 15.25. Fredag, lørdag og søndag vises indledende afsnit dog kun på TV2 PLAY.
Finaleafsnittene bliver vist hver aften/nat på TV2 SPORT fra klokken 00.25.

Kontaktperson
Pressekontakt under mesterskaberne er sportschef Lars Green Bach, der kan kontaktes på mobil: 29 20 61 60. Dansk Svømmeunion opfordrer til, at kontakten til holdet kun går via sportschefen og dermed ikke direkte til svømmerne. 


Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

www.svoem.org


 


Cookieindstillinger